• Clubhuis 't Zwaluwnest

  Miriam Vriens is beheerder van het clubhuis. Heb je vragen, stuur een e-mail naar clubhuis@zwaluwvfc.nl

  Openingstijden clubhuis
  Maandag: gesloten
  Dinsdag: 19.00 - 23.00 uur
  Woensdag: 14.00 - 18.00 uur
  Donderdag: 19.00 - 23.00 uur
  Vrijdag: gesloten
  Zaterdag: 8.00 - 19.00 uur
  Zondag: 9.00 - 19.00 uur

   

  Let op: Je kunt niet contant afrekenen in ons clubhuis. Het is alleen mogelijk om te betalen met een pinpas of de Zwaluw Clubcard.

   

  Download kantine reglement Zwaluw V.F.C.

   

 • Barboek 2022-2023

  De afgelopen 2 jaar hebben wij veelvuldig een oproep gedaan aan onze leden en ouders van jeugdleden om ons te helpen en een bardienst te vervullen. Velen hebben hier gelukkig gehoor aan gegeven maar uit analyse is gebleken dat ook hier weer vaak dezelfde mensen zich aanmeldden, veel diensten niet ingevuld werden en het uiteindelijk toch weer op dezelfde vrijwilligers neerkwam om de kantine geopend te houden.

  Derhalve hebben we als bestuur besloten met ingang van dit seizoen verplichte bardiensten voor alle teams in te voeren. Is dit spannend of veel gevraagd? Wij zijn van mening van niet. Hoogstwaarschijnlijk komt het erop neer dat ieder elftal maximaal 3 à 4 bardiensten per seizoen dient te vervullen (een bardienst bestaat uit een tijdvak van 4 uur en wordt door 3 leden of ouders van jeugdleden vervuld).

  Op onderstaande kalender kan iedereen zien welk elftal op welke datum en tijdstip een bardient dient te vervullen, spreek je onderling met je elftal af welke leden of ouders van jeugdleden de betreffende bardienst draaien en vul je dit digitaal in in het barboek dat we hiervoor ontwikkeld hebben. Voor de periode januari 2023 tot einde voetbalseizoen delen we de speelkalender ook ruim op tijd met jullie. Op deze wijze borgen we dat onze gastvrijheid niet in het gedrang komt en dat iedereen van zijn/haar natje of droogje in onze kantine kan genieten.
   
  Wij rekenen op jullie medewerking!

   

  Bekijk het barboek

 • Het Zwaluw Clublied 2018

  Idee: Miriam Vriens
  Tekst: Marie-Louise Kloppenburg
  Zang: Jack van Rijs
  Backing vocals: Diane van Rijs en Erwin Kloppenburg
  Foto's (o.a.) Wim Kuper

 • Zwaluw VFC Clubcard

  In het clubhuis maken we gebruik van een Zwaluw V.F.C. clubcard in combinatie met het kassasysteem van Le Credit Sportif. Met deze kaart kun je snel afrekenen aan de bar en heb je geen contant geld of pinpas nodig, wel zo veilig en gemakkelijk. We proberen zoveel mogelijk het "cashless" betalen te promoten wat veilig is voor (kantine) medewerkers en minder werk en kosten met zich meebrengt. Om het gebruik van de clubcard te stimuleren wordt 2% bonus verstrekt bij elke opwaardering van de clubcard.

  De clubcard heeft enkele belangrijke voordelen: je hoeft geen geld of pinpas meer mee te nemen naar de club, je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven (of die van je kind) en je ontvangt 2% bonus over je opwaarderingen. Daarnaast is een betaling sneller afgerond.

  Afrekenen aan de bar kan op drie manieren:
  -Met de clubcard (met voldoende saldo);
  -Met je gewone PIN-pas;
  -Met contant geld.

  Het ‘opladen’ van de clubcard kan:
  -Thuis met iDEAL (minimaal bedrag € 5 maar met 2% bonus);
  -In het clubhuis contant of met je PIN-pas (elk bedrag maar geen bonus). Tijdens de rust van wedstrijden van ons eerste elftal kan i.v.m. drukte de clubcard niet bij de bar worden opgeladen.

  Download info aanvragen clubcard en FAQ's 

  De Zwaluw V.F.C. clubcard is mede mogelijk gemaakt door Sunflower lunchcafé.