Inschrijven als vrijwilliger

Een vereniging kan niet bestaan zonder haar vrijwilligers. Ook bij Zwaluw V.F.C. besteden heel veel mensen een groot deel van hun vrije tijd in de begeleiding van het team van uw kind, maar ook aan het regelen van wedstrijden, het trainen, het onderhoud van de accommodatie en nog veel meer.

Als je ook graag een rol zou willen vervullen bij Zwaluw V.F.C. dan kun je altijd terecht bij het bestuur. Het bestuur bekijkt vervolgens samen met jou wat je wilt en welke rol je bij onze vereniging kunt vervullen, zoveel mogelijk rekening houdend met de tijd die je hieraan kunt en wilt besteden.

Vrijwilligerswerk is niet alleen noodzakelijk, het is ook erg leuk. Het schenkt je bevrediging, maar je leert ook meer mensen binnen de vereniging kennen en het verstevigt de betrokkenheid met de club en tussen de leden onderling. Schroom daarom niet en meld je aan als vrijwilliger. Zowel jouw kind als onze vereniging zijn blij met alle ondersteuning die we kunnen krijgen.

Wil jij ook lid worden? Vul dan onderstaand formulier in en er wordt z.s.m. contact met je opgenomen!

Verklaring Omtrent Gedrag  (VOG)              

Bij Zwaluw V.F.C. vinden we het belangrijk dat iedereen in een veilige omgeving kan voetballen, in het bijzonder onze jeugd.
Daarom staat beleid met betrekking tot een veilig sportklimaat, waaronder seksuele intimidatie, bij Zwaluw V.F.C. hoog op de agenda. Naast het hebben van gedragsregels is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) één van de maatregelen waarmee Zwaluw V.F.C. een sociaal veilige sportomgeving wil creëren.

Aanvraag VOG = GRATIS en voor alle vrijwilligers verplicht!

  1. De ledenadministratie vraagt voor alle vrijwilligers een gratis VOG aan.
  2. Vervolgens ontvangt de vrijwilliger een e-mail met een link naar het formulier; de vrijwilliger rondt de aanvraag af.
  3. De vrijwilliger kan met zijn of haar DigiD inloggen en vult de benodigde gegevens aan. De COVOG beoordeelt de aanvraag en na goedkeuring ontvangt de vrijwilliger de VOG per post.
  4. De (nieuwe) vrijwilliger komt zijn/haar VOG laten zien en een bestuurs- of commissielid verifieert en registreert voor gezien.
Geslacht *
Functie vrijwilliger en team *
KNVB registratiekosten * Vrijwillige bijdrage €15,- *
Met het ondertekenen van dit formulier verklaart u akkoord te gaan met de reglementen van de KNVB en van Zwaluw V.F.C. 

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Bij Zwaluw VFC vinden we het belangrijk dat iedereen in een veilige omgeving kan voetballen, in het bijzonder onze jeugd. Daarom staat beleid met betrekking tot een veilig sportklimaat, waaronder seksuele intimidatie, bij Zwaluw VFC hoog op de agenda. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is, naast het hebben van gedragsregels, één van de maatregelen waarmee Zwaluw VFC een sociaal veilige sportomgeving wil creëren.

Aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) = GRATIS
1) De ledenadministratie vraagt voor alle vrijwilligers een gratis VOG aan
2) Vervolgens ontvangt de vrijwilliger een e-mail met een link naar het formulier; de vrijwilliger rond de aanvraag af
3) De vrijwilliger kan met zijn of haar DigiD inloggen en vult de benodigde gegevens aan. De COVOG beoordeelt de aanvraag en na goedkeuring ontvangt de vrijwilliger de VOG per post
4) Goedkeuring VOG digitaal doorsturen naar de [email protected]
Na verzenden van dit formulier ontvangt u direct een bevestiging in uw mail-box!