Zwaluw VFC krijgt volgend voetbalseizoen een nieuwe hoofdtrainer

Gepubliceerd op: 11 november 2022

Volgend voetbalseizoen zal Zwaluw VFC een nieuwe hoofdtrainer krijgen. Hoewel het nog vroeg in het seizoen is, hebben Zwaluw VFC en hoofdtrainer John Laponder in goed overleg besloten dat de samenwerking na dit seizoen niet zal worden verlengd.

“Wij zijn zeer tevreden over John Laponder, als trainer en als mens” aldus voorzitter Jacco de Koning. “Het is niet voor niets dat hij inmiddels alweer voor het zesde seizoen hoofdtrainer bij ons is. We denken echter ook dat het goed is als er een keer een nieuw gezicht voor de groep wordt geplaatst, die zorgt voor wat frisse wind binnen onze vereniging.

Dat willen we vanaf het volgend seizoen realiseren. Door al vroeg in het seizoen duidelijkheid te scheppen, geven we John alle tijd en ruimte om zich te oriënteren op het vervolg van zijn trainerscarriere na dit seizoen.

Met een vliegende start van 12 punten uit de eerste 4 wedstrijden van ons eerste elftal zou het mooi zijn als we deze lijn door kunnen trekken en John met een kampioenschap of promotie een mooie periode bij ons kan afsluiten”.