Zwaluw V.F.C. strikt nieuwe hoofdsponsoren

Gepubliceerd op: 15 februari 2020

15 februari 2020

Van de Wiel Complete Afbouw B.V. en Mullerafbouwgroep zijn vanaf 1 juli 2020 de nieuwe hoofdsponsors van Zwaluw V.F.C. in Vught. De namen en de logo’s van de twee afbouwbedrijven staan de komende drie seizoenen op de voetbalshirts van Zwaluw V.F.C.

Van de Wiel Complete Afbouw B.V., met als directeuren Paul van de Wiel en Django van der Mark, is gevestigd in Vught. Mullerafbouwgroep zit in Eindhoven. Beide ondernemingen hebben eerder partijen in de voetbalsport gesponsord, zo is Mullerafbouwgroep ook sponsor van PSV en Van de Wiel van Ajax. Beide ondernemingen dragen Zwaluw V.F.C. een warm hart toe en vergroten als hoofdsponsor hun naamsbekendheid via de grootste voetbalclub van Vught. Freddie Muller, directeur van Mullerafbouwgroep, heeft een zoon die bij de club voetbalt.

‘’Superblij met alle support”
Voorzitter Jacco de Koning van Zwaluw V. F.C.: “We zijn superblij met onze nieuwe hoofdsponsors en ook zijn we trots op de animo die er vanuit het bedrijfsleven is om onze voetbalclub financieel te steunen. Zeker ook met het oog op onze nieuwe accommodatie waarbij we het aantal kleedkamers en onze kantine aanpakken, hebben we onze sponsors hard nodig. De aanbestedingen voor de nieuwbouw worden dit jaar nog gedaan. We zijn met een architect al in gesprek over onze plannen.”

De Koning is niet alleen blij met alle nieuwkomers op sponsorgebied, maar ook met het feit dat de huidige hoofdsponsor Willie Robben jarenlang de club heeft gesteund en dat ook in een andere vorm als sponsor voor Zwaluw V.F.C. blijft doen. ,,Bedrijven dragen onze voetbalclub een warm hart toe en dat aantal stijgt nog steeds, dat is fijn en ook goed zichtbaar aan het groeiend aantal sponsorborden langs de hoofdvelden”, aldus de voorzitter.

Over Van de Wiel Complete Afbouw B.V.
In 2010 legden de directeuren Paul van de Wiel en Django van der Mark de basis voor Van de Wiel Complete Afbouw BV dat is gevestigd aan de Industrieweg in Vught. Het bedrijf staat te boek als een allround afbouwbedrijf voor kleine en zeer omvangrijke projecten in de woning- en utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie- en transformatieprojecten.

Over Mullerafbouwgroep
De Mullerafbouwgroep is trots op meer dan 20 jaar ervaring in de afbouwwereld en bouwt, renoveert en transformeert in de utiliteitsbouw voor aannemers, ontwikkelaars en directe gebruikers. Meestal in Nederland en België maar gaat ook voorbij deze grenzen. De bedrijvengroep biedt een totaal afbouwpakket waaronder o.a. wanden, plafonds, vloeren en de complete afwerkingen ervan. Ook is de Mullerafbouwgroep trots op de recentelijk overname van een grote speler in de keukenbranche.

Lees meer op; www.vdw-afbouw.nl en www.mullerafbouwgroep.nl.