Nieuwsbrief 2023 Zwaluw V.F.C

Gepubliceerd op: 21 november 2023

Beste leden en supporters van Zwaluw V.F.C.,

Met droefheid beginnen we deze nieuwsbrief met het betreurenswaardige bericht dat Hein Roelofsen, een icoon van onze club en een gerespecteerde leider van ons eerste elftal, op 20 november is overleden na een kort maar intens ziektebed. Rust zacht Hein en wij wensen de familie veel sterkte en kracht toe.

Wat kunnen vreugde en verdriet toch dicht bij elkaar staan. Laten we daarom samen terugblikken op alle memorabele momenten van dit jaar. Het gehele overzicht kun je terug lezen op onze website.

Zwaluw Kidsclub: een vliegende start!

Op woensdagmiddag verwelkomen we met trots de jongste leden van onze club bij de Zwaluw Kidsclub. Speciaal in het leven geroepen voor jongens en meiden van 3 tot 5 jaar om op een leuke manier kennis te maken met voetbal. Met al 25 enthousiaste kinderen zijn we gestart, maar er is ruimte voor meer! Heb je interesse voor jouw kleintje? Stuur een e-mail naar kidsclub@zwaluwvfc.nl.

Oproep voor vrijwilligers!

We realiseren ons dat een kleine groep toegewijde vrijwilligers veel taken op zich nemen. Het bestuur werkt hard om dit evenwichtiger te verdelen. Naast algemene vrijwilligers zoeken we specifiek naar:

Zou je meer willen weten of ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met secretaris@zwaluwvfc.nl of 06-15 50 46 17

Belangrijke data in je agenda!

  • Woensdag 29 november: Sinterklaasviering (kidsclub + JO8 + mini’s)

Zet alvast in je agenda voor 2024:

  • Zaterdag 6 januari: Nieuwjaarsreceptie
  • Vrijdag 12 januari: Darten
  • Zondag 14 januari: Beachsoccer
  • Vrijdag 22 maart: Voetbalquiz

Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door onze geweldige vrijwilligers die zich momenteel inzetten voor de club en spelers. Neem een kijkje op de website voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden. 

Sponsorcommissie bedankt!

Een speciale dank aan onze sponsoren die ons in 2023 hebben gesteund. Het is goed om te zien dat veel Vughtse ondernemers Zwaluw V.F.C. steunen, maar inmiddels ook de bedrijven in de regio de weg naar onze club weten te vinden. Dit heeft in 2023 wederom tot groei van ons aantal sponsoren geleid.

Binnenkort zullen we onze sportpark verfraaien met nieuwe reclame-uitingen en onze social media-kanalen zijn al voorzien van een upgrade. Met dank aan Coffee Content uit Vught. Wil je je ook profileren als sponsor? Meld je actie aan bij info@coffeecontent.nl.

Ben je geïnteresseerd om sponsor te worden bij ons, meld je aan bij sponsoring@zwaluwvfc.nl.

Volg jij ons al op onze socials?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en activiteiten door ons te volgen op Instagram en Facebook!

Seniorenavonden: een nieuwe traditie!

Elke eerste donderdag van de maand organiseren we sinds kort seniorenavonden met wisselende thema’s. De Italiaanse avond werd georganiseerd door de selectie, en de beerpongavond was een initiatief van de Dames 1.

Namens het bestuur bedankt voor jullie inzet. Op naar een prachtig nieuw jaar bij Zwaluw V.F.C.!

Met sportieve groeten,

Bestuur – Zwaluw V.F.C.