Bericht van Facilitaire Zaken

Gepubliceerd op: 14 oktober 2022

Het seizoen 2021-2022 zit er weer op en wederom was het een jaar waarin we veel hebben gedaan op en rond het sportpark.
Het facilitaire team is dagelijks bezig om het park schoon en de velden bespeelbaar te houden en daarnaast staat er nog een hoop meer te gebeuren.
Gelukkig hebben we een aantal vaste krachten die ons daar bij helpen, maar we kunnen nog steeds extra mensen gebruiken die op vaste dagen iets kunnen doen binnen team Facilitair. Naast het werken bij een grote en gezellige club is er natuurlijk ook altijd tijd voor een bakje koffie. Heb je interesse dan kun je je aanmelden via ons e-mailadres facilitair@zwaluwvfc.nl

Het komend seizoen staan we voor een aantal grote uitdagingen op ons sportpark zoals het vervangen van de kunstgrasmat op veld 2 en natuurlijk het bouwen van onze nieuwe accommodatie.

Tijdens de komende vakantieperiode zal veld 2 worden voorzien van een nieuwe kunststof grasmat met kurkinfiltraat zodat we het komend seizoen ook hier weer een prima bespeelbaar veld hebben waar we weer jaren mee vooruit kunnen!

Tijdens het uitvoeren van al deze werkzaamheden zullen er ook doordeweeks veel mensen op het sportpark met diverse werkzaamheden bezig zijn. Omdat er overdag geen toezicht is kunnen wij helaas geen vrij voetbal toestaan op het sportpark.

Vlak na de vakantie zullen we meer uitleg geven over de logistiek en veiligheid op ons sportpark door de week en tijdens de voetbal weekenden.

Rest ons nog te melden dat het park per heden is gesloten voor vrij voetbal en via onze kanalen en coördinatoren hoort u wanneer de trainingen weer gaan beginnen en het sportpark weer beschikbaar is.

Fijne vakantie namens team Facilitair!