11e editie van het Zwaluw VFC Beachsoccer Toernooi groot succes

Gepubliceerd op: 18 januari 2023

Afgelopen zondag vond de 11e editie van het Zwaluw VFC Beachsoccer Toernooi plaats. Na twee jaar afwezigheid wegens corona konden de ruim 150 spelers en speelsters eindelijk weer hun voetbalkunsten vertonen op het strand van de IJzeren Man

De ochtend startte met de O12 en O13 jeugd. Onder perfecte omstandigheden was het de Brawlstargang die er met de gigantische wisselbeker vandoor gingen. Het kan niet anders of deze mannen hebben uitstekende tips gekregen van hun trainers Pim Beekman en Marc van Santvoort, de grondleggers van het Beachsoccer Toernooi.

In de middag was het de beurt aan respectievelijk de mini’s, O8/O9 en O10/O11. De omstandigheden werden wat zwaarder, waardoor meer en meer toeschouwers naar de tent trokken om onder de klanken van hartverwarmende zomerse muziek en commentaar van speaker Berry van het spektakel te genieten.

Bij de O10/O11 gingen na een zinderende beslissende penaltyreeks de Beach Football Boys er met de zege vandoor. De Pannenkoeken en de Mini Goats wonnen bij respectievelijk de O8/O9 en de mini’s. Als organisatie zijn we ontzettend blij dat alle kids zichtbaar plezier hadden tijdens het voetbal, de kids genoten van de warme chocomel en broodjes rookworst van de Koek en Zopie en dat EHBO’er Klaas vrijwel niets te doen had.

Tot volgend jaar!

De Commissie Beachsoccer