• Proficiat!

  VerjaardagNaam
  13 aug.Artjom Goloebjev
  13 aug.Daniel Stevens
 • Vacatures

  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies binnen onze vereniging. Interesse? Kijk dan naar welke kanjers we op zoek zijn en wat we van je vragen.

  Bekijk alle vacatures

 • Lang leve onze sponsoren!

 • Scheidsrechters gezocht

  Beste leden, ouders en verzorgers,

  Zwaluw V.F.C. is dringend op zoek naar scheidsrechters. Om te kunnen voetballen hebben we scheidsrechters en spelbegeleiders nodig. Zonder hen kan er niet gevoetbald worden.

  Bij Zwaluw V.F.C. starten we in september met een interne cursus Vereniging Scheidsrechter (3 a 4 avonden). Deze cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte, met als afsluiting een gedeelte van een wedstrijd in praktijk leiden en deze analyseren en evalueren. Bij voldoende belangstelling komt er ook een avond voor spelbegeleider.

  Lijkt jou het leuk om dit te doen en heb je tijd over? Meld je dan aan op scheidsrechters@zwaluwvfc.nl met je naam, telefoonnummer en e-mailadres en waar je belangstelling voor hebt. Of mocht je meer info willen hebben, spreek dan een van onderstaande heren aan.

  Dank namens de Scheidsrechterscommissie,

  Stephan Wierema

 • Aanmelden leden

  Wil je lid worden bij onze vereniging? Je leest er hier alles over.

 • Mail de redactie

  Heb je nieuws? Over je team of andere zaken die met onze mooie vereniging te maken hebben? Mail je nieuwtje dan liefst met foto naar redactie@zwaluwvfc.nl