• Zwaluw V.F.C. start trainingsaanbod jeugd t/m 12 jaar op

  Beste leden,

  We zijn blij jullie te kunnen informeren dat we vanaf morgen, woensdag 29 april, starten met ons trainingsaanbod voor de jeugd tot en met 12 jaar.

  Gezien de Corona perikelen hebben we hiertoe een streng plan van aanpak opgesteld, dat nauwkeurig nageleefd dient te worden. De ouders van de jeugd t/m 12 jaar ontvangen dit plan van aanpak alsmede de trainingstijden voor hun kinderen per mail.

  Lees dit nauwkeurig door en leef de regels s.v.p na. Mogelijk wordt het plan hier en daar een dezer dagen iets aangepast. Dit is afhankelijk van de noodverordening die de gemeente spoedig hoopt te ontvangen en met ons te kunnen delen.

  Gezien het feit dat deze hele situatie ook voor ons nieuw is en we de kinderen graag de mogelijkheid geven weer te gaan voetballen, rekenen we erop dat eenieder zich aan de opgestelde regels in het plan houdt.

  Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar zijn we ook druk bezig een plan op te stellen, zodat ook zij mogelijk op korte termijn weer kunnen gaan trainen. Hierover volgt later meer informatie.

  We wensen alle kinderen weer veel voetbalplezier, stay safe en laten we dit samen goed doen!!

  Jacco de Koning
  Voorzitter Zwaluw V.F.C.