• Zwaluw senioren stralen op Walking Football toernooi BLC

  Walking football begint bij steeds meer clubs aan populariteit te winnen. Het is voor ouderen een ideale manier om in de buitenlucht samen met leeftijdsgenoten ontspannen een balletje te trappen en in beweging te blijven. Bij Zwaluw VFC trainen de Walking footballers iedere woensdagmorgen onder deskundige begeleiding van ervaren trainers en de heren hebben dan veel plezier, terwijl ze natuurlijk bloedfanatiek trainen.

  Onze Walking footballspelers deden op woensdag 30 maart mee aan het Walking Football toernooi dat werd georganiseerd door en op de velden van de Bossche voetbalvereniging sv BLC.

  De line-up beloofde veel spektakel, want de Walking Football teams van Feijenoord, PSV, Fc DeDen Bosch, de Bosuilen, Team Oranje, Nac, DBS, GVV 63 en sv Blc hadden zich net als Zwaluw VFC opgegeven.

  Kosten noch moeite waren gespaard om de voetballers op het hoogste niveau te kunnen laten voetballen. Zo zagen we dat Jan Kuipers en Wil van Dun de coach- cq technische analyse-rollen hadden opgepakt. Ook zagen we voormalig bestuurslid Hein Oerlemans als fotograaf/supporter en ex-voorzitter Henk Klösters trots gehuld in het Zwaluw temue.

  Helaas weten we niet of de Zwaluwheren een beker hebben gewonnen, wel hebben we begrepen dat ze veel plezier maakten zowel binnen als buiten de lijnen. Hoe ouder, hoe leuker dus!

 • Walking Footbal team Zwaluw VFC
 • Foto: Hein Oerlemans
  Bovenste rij vlnr:
  Bart Damen, Gerard Wiersema, Jan Bergmans, Henk Klösters, Hilko Wiersema, Wil van Dun, Ruud Leijweber, Gerard van Bakel.
   
  Onderste rij vlnr:
  Ton de Bont, Jan Weinbeld, Jan van Beek, Harry Eikemans, Walter Trum, Mica (medewerker van Move), Jan Kuyper.