• Zaterdagmorgen 18 mei 10:00 uur

  Als nieuwe voorzitter Voetbalzaken ben ik even een kijkje komen nemen op ons prachtige park. Ondanks dat ik al een lange tijd rondloop bij Zwaluw V.F.C., was ik erg verbaasd over het grote aantal mensen dat op deze ochtend actief was om alles in goede banen te leiden. Er stonden ernorm veel auto ‘s geparkeerd, tot op de parkeerplaatsen bij onze buurtvereniging Real Lunet.

  Alle velden waren bezet, honderden voetbal(st)erswaren zich aan het inspannen, jong en oud. Maar ook vele vrijwilligers op allerlei gebieden: kantine, secretariaat, scheidsrechters, leiders, trainers en meer.

  En wat te denken van de mensen die de wedstrijden voorbereiden, lijnen trekken, de goals op de goede plek zetten en wat nog al niet meer.

  En dan waren er ook nog veel ouders die hun kroost kwamen aanmoedigen. Ongetwijfeld zal het zonnetje hebben meegespeeld, maar deze ochtend toont aan dat we samen met veel mensen voorzien in een mooie sportieve hobby. Maar ook dat we iedereen nodig hebben om alles in goede banen te leiden.

  Dit is een mooi gezicht en stimulans om ons met zijn allen te blijven inzetten. Maar tevens het besef dat dit niet vanzelfsprekend is, maar wel gaaf!


  Met sportieve groet,

  Voorzitter Voetbalzaken, Chris Keijsers