• “We zijn een stukje Zwaluw kwijt”
  Dat was het eerste wat in mij opkwam, toen ik van Bert Wisman vernam dat Tiny v.d. Schoot plotseling was overleden.
   
  Wat zullen we deze Zwaluwman in hart en nieren missen. Hij was ooit een van de eerste shirtsponsoren van onze vereniging. Hij was samen met zijn vrouw Berdien trouw aanwezig bij de uit- en thuiswedstrijden van ons eerste elftal.

  Ook was hij vaak aanwezig bij de wedstrijden van ons A1-elftal, dat toen in de hoofdklasse speelde. Zijn belangstelling voor de jeugdafdeling was overweldigend groot. Rien van Bakel was toen de legendarische leider van dit elftal. En Toon(tje) Boers was de trainer.
   
  Volgens Rien was een stevige boterham met een flink stuk zult van slager van de Schoot de beste doping die er voorhanden was. Ook was slagerij Van de Schoot ooit de hondstrouwe sponsor van de legendarische Vughtse hometrainkampioenschappen. Een door hem gesponsorde ploeg mocht zich zelfs een keer hometrainkampioen van Vught noemen.
   
  Mensen zoals Tiny zijn precies die mensen die ervoor zorgden dat ik mij zo verbonden voel bij deze club. Gelukkig zijn die er nog steeds en als er dan weer eentje afvalt, veeg ik een traantje weg.
   
  Wij wensen de familie van de Schoot heel veel sterkte toe met het verwerken van dit overlijden.
   
  Reinder C.
   
   
  Ook namens het Bestuur van Zwaluw V.F.C. gecondoleerd en ook wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies.