• Wat gaan we doen tot het eind van het seizoen?

  Inmiddels zitten we alweer in maart en dat betekent dat de laatste maanden van dit bijzondere voetbalseizoen zijn aangebroken. Wij leggen graag uit wat je de komende tijd aan voetbalactiviteiten kan verwachten.

  Regio Cup
  Zodra de maatregelen dit toelaten start de KNVB met de Regio Cup. Afhankelijk van de startdatum speel je een enkel of dubbel programma in een poule 4 of 6 teams uit de buurt. De Regio Cup duurt in principe t/m het weekend van 27 juni. Alle teams doen hier automatisch aan mee

  Zwaluw League
  Wanneer de Regio Cup start is nog onduidelijk. Tot die tijd verzorgen we vanuit de club ons eigen programma. Het streven hierbij is om ieder weekend activiteiten aan te bieden. In de onderbouw zal dit in grote lijnen een mix zijn van drie weken Zwaluw League en husseltoernooien in de eigen leeftijdscategorie. 

  Zwaluw League Bovenbouw
  Voor de bovenbouw proberen we wekelijks een Zwaluw League programma aan te bieden. Voor het volgende blok Zwaluw League kunnen ook seniorenteams met voldoende spelers jonger dan 27 jaar meedoen die het dan op zullen nemen tegen elkaar en de oudere jeugdteams.