• Wanted!!!

  Keukenhulp
  Voor de keuken in onze kantine zijn wij voor de zaterdagen en zondagen op zoek naar hulp/personeel. De werkzaamheden zijn eenvoudig en bestaan voornamelijk uit het bereiden van broodjes en snacks. Heb je interesse en/of wil je hierover meer weten neem dan contact op met Miriam Vriens. Miriam is te bereiken op telefoonnummer 06-30771796.

  Wedstrijdsecretaris
  Voor het komend seizoen zijn wij met onmiddellijke ingang op zoek naar een wedstrijdsecretaris. Tot onze grote spijt heeft “ons Loes” besloten dat het, na vele jaren deze functie bekleed te hebben, tijd is het stokje over te dragen en haar werkzaamheden als wedstrijdsecretaris te staken. Vind jij het leuk je steentje als vrijwilliger bij te dragen en vind je het ook leuk om naast administratieve handelingen ook contacten te onderhouden met de KNVB en andere voetbalverenigingen? Neem dan contact op met Chris Keijsers, tel. 06-83169308.

  Facilitaire duizendpoot
  Voor het komende seizoen staat er veel te gebeuren op het sportpark i.v.m. de nieuwbouw en natuurlijk alle overige werkzaamheden. Indien je zin hebt om ook iets op het sportpark te willen doen nodig ik jullie uit om je aan te melden via facilitair@zwaluwvfc.nl.