• Van de voorzitter……

  Beste leden en ouders van onze jeugdleden,

  Ongetwijfeld hebben jullie het afgelopen half jaar e.e.a. meegekregen van het feit dat de voormalig voorzitter van Zwaluw V.F.C. eind november 2018 zijn taken heeft neergelegd en het bestuur op zoek is gegaan naar een nieuwe Voorzitter..

  Na een aantal grondige gesprekken met zowel bestuur als een commissie van afgevaardigden van de club is afgelopen donderdag 18 april in een Bijzondere Algemene Ledenvergadering besloten dat ik jullie nieuwe voorzitter ben.

  Velen van jullie ken ik maar ik stel me graag even aan jullie voor: ik ben Jacco de Koning, 47 jaar jong. Gelukkig getrouwd met Esther en trotse vader van Veerle (16) en Luuk (12) die allebei bij Zwaluw V.F.C. voetballen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Consultant Pensioen bij Van Lanschot Chabot & Partners.

  Zwaluw V.F.C. en ik zijn geruime tijd in gesprek geweest over de invulling van het voorzitterschap en samen hebben we besloten dat ik deze taak op me neem. Ik heb er zin in, heb het vertrouwen van de club gekregen en hoop er samen met jullie allen iets moois van te maken.

  Belangrijk vind ik het om te vermelden dat het bestuur volledig op sterkte is en dat alle functies ingevuld zijn. Ik ben hier enorm blij mee en stel mijn mede bestuursleden daarom ook graag aan u voor:

  • Ruben Baijens              Penningmeester
  • Wendy Bekkers            Secretaris
  • Frank Paijmans            Facilitaire Zaken
  • Bart van de Water         Algemene Zaken
  • Carola Ouwerkerk         Communicatie & Sponsoring
  • Chris Keijzers               Commissie Voetbalzaken

  De komende tijd staat voor mij in het teken om de club (nog) beter te leren kennen. Heel veel informatie heb ik al tot mij genomen maar ik besef heel goed dat ik ook nog heel veel moet leren. Wat dat betreft hoop ik dan ook op jullie steun te mogen rekenen. Ik sta open voor al jullie input dus schroom er niet voor mij aan te spreken. Ik van mijn kant zal dat ook zeker zo veel als mogelijk bij jullie doen.

  Als nieuw bestuur hopen wij samen met jullie allen een mooie tijd tegemoet te gaan.

  Vriendelijke groet,

  Jacco de Koning