• Gemeente Vught en Zwaluw V.F.C. tekenen overeenkomst voor bouw nieuwe accomodatie

  Beste leden,

  Zoals jullie ongetwijfeld weten, zijn we al enige jaren in overleg met de gemeente over de bouw van een nieuwe accomodatie voor onze vereniging. Er zijn de afgelopen jaren ideëen geopperd, voorstellen gedaan, maar bovenal is er heel veel discussie gevoerd.

  De afgelopen 3 maanden zijn de gesprekken met de gemeente geïntensiveerd en dermate constructief van aard geweest, dat we vol trots aan jullie mee kunnen delen dat er nu een plan ligt waar Zwaluw V.F.C. en gemeente eensgezind enthousiast over zijn. Het plan voorziet in een nieuwe, veilige, beheersbare, duurzame en toekomstbestendige accomodatie waarmee Zwaluw V.F.C. de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien.

  Vanmiddag heeft het dagelijks bestuur van Zwaluw V.F.C. en de Vughtse wethouder Toine van de Ven de samenwerkingsovereenkomst hiertoe met een feestelijk tintje ondertekend.

  Na de zomervakantie starten we met de ontwikkeling van de nieuwe accomodatie en eind van dit jaar liggen de samenwerkingsovereenkomst en de plannen voor de nieuwe accomodatie voor aan de algemene ledenvergadering van Zwaluw V.F.C. en de gemeenteraad.

  Met dit resultaat in de "pocket" gaan we nu allen genieten van een heerlijke, welverdiende vakantie. Even lekker uitrusten en bijtanken, zodat we na de vakantie vol energie daadwerkelijk met het project nieuwbouw aan de slag kunnen.

  Namens het voltallig bestuur van Zwaluw V.F.C. wens ik jullie allemaal een heel fijne vakantie!

  Jacco de Koning