• Tweede Vrijwilligers Pubquiz kan nog deelnemers gebruiken

    De kantine van voetbalvereniging Zwaluw V.F.C. vormt vrijdagavond 29 maart het decor voor de tweede editie van de Vrijwilligers Pubquiz. Dit initiatief van Vught voor elkaar is bedoeld als blijk van waardering voor ál die vrijwilligers, die zich telkens weer inzetten voor  verenigingen en organisaties en bij evenementen. Teams van maximaal 5 vrijwilligers zijn deze avond van harte welkom. Inschrijven kan via info@vughtvoorelkaar.nl.

    Vrijwilligers zijn een onmisbare factor voor veel (sport)verenigingen, maatschappelijk betrokken organisaties én evenementen. Vrijwilligerswerk is weliswaar onbetaald, maar nooit voor niets. Vught voor elkaar houdt speciaal voor alle vrijwilligers uit Vught, Cromvoirt én Helvoirt voor de tweede keer een Pubquiz. Deze speelt zich vrijdag 29 maart af bij Zwaluw V.F.C. en dat is niet toevallig. Het team van Zwaluw V.F.C. won namelijk afgelopen jaar de eerste editie van de quiz. Zwaluw V.F.C. verdedigt dus de titel én neemt de rol van gastheer op zich.

    Aanmelden!
    Voor de Vrijwilligers Pubquiz, die wordt gepresenteerd door Ton de Kort, is de aanmelding in volle gang. De organisatie kan echter nog wel wat deelnemers gebruiken. Inschrijven kan met een team van maximaal 5 personen, bij voorkeur afkomstig vanuit dezelfde vereniging of organisatie. Het is echter óók mogelijk om individueel in te schrijven. De organisatie stelt hieruit combinatieteams samen. Deelname aan de tweede Vrijwilligers Pubquiz is helemaal gratis en inclusief een hapje en een drankje. Teams zijn dus verzekerd van een gezellige avond én maken bovendien kans op leuke prijzen.

    De inschrijving sluit op 8 maart. Stuur dus zo snel mogelijk een mailtje met je teamnaam naar info@vughtvoorelkaar.nl. Tot ziens op vrijdag 29 maart!