• Trainingsschema, kick-off en uitreiken kleding/materialen

  De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels in volle gang. Zo sleutelen we op dit moment aan het nieuwe trainingsschema. Dit wordt een hele uitdaging. Vanwege de geplande nieuwbouw moeten we een deel van de huidige trainingsruimte gaan missen. Gelukkig kunnen we komend seizoen weer gebruik maken van een veld bij onze buren, Real Lunet. We proberen om aan zoveel mogelijk wensen van trainers en coaches tegemoet te komen, maar dat zal niet altijd mogelijk zijn. Het blijft een grote puzzel.

  We zijn druk bezig met het zoeken naar andere mogelijkheden om iedereen voldoende gelegenheid te geven om te kunnen trainen. Dit zal erg moeilijk worden en we vragen dan ook begrip en medewerking van eenieder. Zodra meer duidelijkheid bestaat over het nieuwe trainingsschema dan zullen we de teams uiteraard informeren. Wanneer je als begeleiding je wensen nog niet hebt doorgeven, dan kan dat nog via de link die je van de coördinator gekregen hebt.
   
  Bij de start van het nieuwe seizoen organiseren we wederom informatiebijeenkomsten voor alle trainers en coaches. Tijdens deze bijeenkomsten delen we handige informatie over wedstrijden en trainingen. Ook bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen.

  De Kick-Off-bijeenkomsten vinden plaats op:

  • dinsdag 6 september 19.30 uur: teams t/m O12
  • woensdag 7 september 19.30 uur: teams O13 en hoger


  Wij roepen alle trainers, coaches en teammanagers op om naar de kick-off bijeenkomst te komen. Aansluitend aan de kick-off zullen op deze avonden ook de nieuwe teamtassen met kleding en de materialen worden uitgereikt. Ben dus aanwezig, ook met het oog op de eerste wedstrijden in het weekend van 10 en 11 september. Binnenkort ontvangen alle trainers, coaches en teammanagers een inventarisatieformulier waarop aangegeven kan worden welke tenues er per team uitgereikt moeten worden. Hiermee hopen wij sneller ieder team van de juiste kleding te voorzien.

  Namens CVZ en de kledingcommissie, een hele fijne vakantie!