• Tot ziens, maar niet vaarwel!

    Toen ik ( Klaas Looden) op 14 juli 1998 mij als verzorger/masseur aan Zwaluw V.F.C. verbond had niemand er aan gedacht dat dit 22 jaar zouden worden. Op voorspraak van Chris Gevers (trainer) naar Zwaluw V.F.C. gekomen met wie ik zes jaar als verzorger had samen gewerkt bij Concordia SVD/CHC. Eigenlijk was ik ook wel aan een nieuwe uitdaging toe. Nieuwe gezichten, andere spelers en een andere omgeving. Het prachtig Zwaluwnest op Bergenshuizen sprak mij gelijk aan.

    In het begin was het wel even wennen in deze nieuwe omgeving, maar als beroepsmilitair bij de Geneeskundige Dienst Landmacht was ik wel wat gewend, dus was dat snel voorbij. Ik heb van Zwaluw V.F.C. alle vertrouwen gekregen als verzorger/masseur van begin tot het einde. Ik heb geprobeerd om, als ik bij Zwaluw aanwezig was, mij in te zetten niet alleen voor selectie, maar voor alle spelers die op dat moment aan het trainen waren. Ik heb bij Zwaluw veel mensen leren kennen, de een wat meer en de andere wat minder

    Op donderdag 7 mei heb ik onverwacht informeel afscheid genomen als verzorger/masseur. Op een later tijdstip neem ik nog formeel afscheid en zal ik nog regelmatig naar een thuiswedstrijd komen kijken.

    Groetjes Klaas Looden