• Online presentatie Zwaluw VFC met nieuwe secretaris Tommy Brekelmans
 • Terugblikken, maar vooral vooruitkijken

  Unieke omstandigheden vragen om creatieve oplossingen. Daarom organiseerde onze club gisteren voor het eerst in haar bestaan een digitale bijeenkomst. Een bijeenkomst waarin onze voorzitter ons meenam door het afgelopen Corona-jaar, maar ook samen met ons een sneak preview gaf richting de toekomst met een video van de toekomstige nieuwbouw. 

  Zwaluw V.F.C. tijdens Corona

  Afgelopen jaar is voor iedereen een bijzonder jaar geweest, ook voor ons als club. Daarom zijn we ook zo ontzettend trots op alle vrijwilligers die er afgelopen jaar voor hebben gezorgd dat er toch gevoetbald kon worden en er diverse leuke activiteiten georganiseerd werden. Uiteraard wel binnen de geldende regels voorgeschreven door het RIVM en de KNVB.

  Dit is ook de gemeente Vught niet ontgaan, want onze club is regelmatig door hen als voorbeeld gebruikt richting andere verenigingen voor hoe je als club kan omgaan met het COVID-19 virus. Dus nogmaals een groot compliment voor alle commissies en vrijwilligers die hieraan hun steentje hebben bijgedragen. En laten we vooral blijven denken in wat er wel kan en niet in wat er niet kan.

  Nieuwbouw

  Na maanden achter de schermen druk hiermee bezig te zijn, konden we gisteren eindelijk de eerste beelden tonen van het nieuwe nog te bouwen clubhuis. Hoewel het ontwerp nog niet 100% definitief is, geeft het een zeer realistisch beeld van ons nieuwe Zwaluwnest. Met kleedkamers en opslag voor alle materialen half ingegraven biedt de ruime kantine en het grote terras uitzicht over de velden.

  Bekijk hier de animatie van hoe het er in grote lijnen in de toekomst uit komt te zien.

  Benoeming nieuwe secretaris

  Afgelopen maanden was Tommy Brekelmans al informeel secretaris van het dagelijkse bestuur van onze club. Omdat we als club deze aanstelling graag officieel wilden maken, is gisteren de gelegenheid aangegrepen om een Bijzondere Algemene Ledenvergadering te houden. Andere kandidaten voor de functie waren er niet, waardoor de aanstelling van Tommy per direct officieel is.