• Start nieuwe seizoen

    De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels in volle gang. Zo sleutelen we op dit moment aan het nieuwe trainingsschema. Dit wordt een hele uitdaging. Vanwege de geplande nieuwbouw moeten we hoogstwaarschijnlijk een deel van de huidige trainingsruimte gaan missen. We zijn dan ook druk bezig met het zoeken naar mogelijkheden om iedereen voldoende gelegenheid te geven om te kunnen trainen. Dit zal erg moeilijk worden en we vragen dan ook begrip en medewerking van eenieder. Zodra meer duidelijkheid bestaat over het nieuwe trainingsschema dan zullen we de teams uiteraard informeren. Dat geldt ook voor het moment waarop we de materialen en kleding uit gaan delen.

    Bij de start van het nieuwe seizoen organiseren we wederom informatiebijeenkomsten voor alle trainers en coaches. Tijdens deze bijeenkomsten delen we handige informatie over wedstrijden en trainingen. De Kick-Off-bijeenkomsten vinden plaats op:

    • dinsdag 7 september vanaf 19.30 uur: O8 t/m O12 en MO13
    • woensdag 8 september vanaf 19.30 uur: overige teams

    Ook voor ouders van nieuwe leden organiseren we aan het begin van het nieuwe seizoen een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 9 september vanaf 19.30 uur.