• Special Voetbal Event

  Inmiddels hebben we in Vught twee geweldige Special Voetbalteams. Een team voor volwassenen (vanaf 15 jaar) en een team voor kinderen (tot 15 jaar).

  Op zaterdag 5 oktober organiseren MOVE Vught, SV. Real-Lunet en Zwaluw V.F.C. het ‘Special Voetbal Event’. Dit evenement moet enerzijds een hele leuke middag worden voor onze eigen Special Teams. Aan de andere kant willen we potentiele deelnemers laten kennismaken met het Special Voetbal. Wil jij graag voetballen, maar lukt dat niet in een regulier team? Noteer dan 5 oktober in je agenda en kom zeker kijken én meedoen. Ken je iemand voor wie dit heel leuk is, geef dan de informatie dan zeker door. Of kom gezellig samen! Iedereen is welkom om kennis te maken met de geweldige sfeer van het Special Voetbal.

  Tijdens het Special Voetbal Event vindt er een minitoernooi plaats met onder andere ons eigen Special Voetbalteam (volwassenen). Daarnaast wordt er een Voetbal Spelenkermis (voetbal-spellen) georganiseerd. De Voetbal Spelenkermis is voor kinderen en volwassenen. Deelname is uiteraard gratis en vindt plaats op de voetbalvelden van SV. Real-Lunet (De Kikvorsch 1, Vught)

  Vrijwilligers
  Zo’n leuke dag kan niet plaatsvinden zonder vrijwilligers. Wil jij je op zaterdag 5 oktober inzetten voor het Special Voetbal in Vught, stuur dan een mailtje naar MOVE Vught (info@movevught.nl). We zijn op zoek naar vrijwilligers die mee helpen met de Voetbal Spelenkermis, maar ook naar EHBO’ers.

  Daarnaast is het Special Voetbalteam voor Jeugd nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen tijdens de trainingen (ieder donderdag 18.00-19.00 uur.)

  Trainingen Special Voetbalteams
  Special Voetbal (jeugd 6-15 jaar), donderdag 18.00-19.00 uur, SV. Real-Lunet (De Kikvorsch 1, Vught)

  Special Voetbal (volwassenen 15+), donderdag 19.30.00-20.30 uur, SV. Real-Lunet (De Kikvorsch 1, Vught).

  Het jeugdteam is al lekker aan het trainen, dus als je interesse hebt, kom dan zeker kijken. En als je wil kan je meteen meedoen. Het volwassenteam start vanaf donderdag 12 september met de eerste trainingen. Ook daar ben je van harte welkom om te komen kijken en om direct mee te doen.