• Sluiting sportpark

  Met ingang van donderdag 17 december is ons sportpark voor iedereen gesloten. Uitzondering hierop zijn centraal door Zwaluw V.F.C. georganiseerde activiteiten, zoals bijvoorbeeld trainingen. Hoe spijtig ook, het is dan ook niet toegestaan het sportpark te betreden om “vrij” te voetballen. 
   
  Jeugdactiviteiten tijdens Kerstvakantie
  We zijn op dit moment druk bezig enkele activiteiten voor onze jeugd in de kerstvakantie te organiseren. Hierover binnenkort meer informatie op onze socials en uiteraard de website. 
   
  Vernielingen op het sportpark
  Ook wij als bestuur vinden het vervelend tot deze maatregel over te moeten gaan, maar het blijkt dat sommigen zich niet kunnen gedragen en vernielingen aanbrengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van vuurwerk op onze kunstgrasvelden, wat uiteraard voor ons hoge kosten met zich meebrengt om te laten repareren. 
  Dit is absoluut niet de bedoeling en dat kunnen we dan ook niet accepteren als club. 
   
  Extra controles
  Tijdens de sluiting van ons sportpark zal er extra worden gecontroleerd door politie en enkele vrijwilligers van onze club of de maatregelen worden nageleefd. Wij hopen en rekenen op ieders medewerking en begrip.