• Onderhoud aan het sportpark

    Tot en met 4 juli wordt er nog gebruik gemaakt van onze 2 kunstgrasvelden. Vanaf 5 juli wordt er gestart met het onderhoud op onze velden en het controleren van alle netten, het verwijderen van alle doelen op de velden en uitgebreid onderhoud aan het kunstgras van veld 1.

    Voor het kunstgrasveld 2 zijn we met de gemeente aan het bekijken wanneer dit veld wordt vervangen. Zodra we hier meer over weten zullen we dat zeker melden.

    Onlangs heeft Zwaluw VFC samen met gemeente Vught kantplanken om de kunstgrasvelden aangelegd. De circulaire kantplanken zijn van gerecycled kunstgras en zijn de oplossing om rubberkorrels op het kunstgras te houden.  Met onze vrijwilligers zijn alle reclameborden omhoog en uiteindelijk weer (na het plaatsen van de kantplanken) omlaag gehangen zodat de kantplanken door de leverancier konden worden bevestigd.

    De tent, die we vanaf het begin van de corona-periode veel gebruikt hebben, zal weer verdwijnen. Bij deze willen we Jan Maas van Maas Tentverhuur bedanken dat wij deze tent mochten gebruiken.