• Memorabel seizoen Zwaluw V.F.C.

  Het huidige voetbalseizoen zit er weer op. Een seizoen vol hoogtepunten waar we als club met trots op terugkijken.

  Nieuw kunstgrasveld
  Met de officiƫle opening van het nieuwe kunstgrasveld en de LED-lichtmasten door wethouder Potters ging het seizoen al meteen goed van start. Maar ook onze rijke geschiedenis werd niet vergeten met de onthulling van de Wall of Fame vol oud Zwaluwspelers die het hebben geschopt tot betaald voetbal.

  Samenwerking FC Den Bosch
  Om ook richting de toekomst lokaal voetbaltalent richting het betaald voetbal af te kunnen leveren, is afgelopen seizoen een samenwerkingsverband met FC Den Bosch aangegaan. Hierdoor konden jeugdtrainers expertise opdoen bij FC Den Bosch, met als doel om het niveau van onze jeugdopleiding naar een nog hoger niveau te brengen.

  Kampioenen
  Afgelopen seizoen heeft Zwaluw V.F.C. ook weer vele kampioenen mogen huldigen. Soms als periodekampioen, maar diverse senioren en pupillenteams hebben zich als overall kampioen mogen kronen. Daarnaast was het ook mooi om te zien dat ook onze meiden zich dit seizoen hebben laten gelden met kampioenschappen voor de meiden van MO15 en MO19.

  Plezier buiten de lijnen
  Naast het behalen van resultaten op het veld, is het ook belangrijk om plezier te maken buiten de lijnen. Ook dit jaar hebben we als club vele evenementen mogen organiseren, zoals het Beach Soccer toernooi, de jaarlijkse Dartavond en de Pubquiz. Tot slot mochten we ook dit jaar weer het Vughtse Schoolvoetbaltoernooi organiseren waar we vele schoolteams mochten ontvangen. Het weer zat niet altijd mee, maar het plezier op de gezichten van de scholieren spatte er vanaf.

  Lid worden?
  Wil jij (of je kind) ook graag voetballen bij de grootste en gezelligste voetbalclub van Vught? Dat kan! Wachtlijsten zijn er niet. Schrijf je dus snel in op www.zwaluwvfc.nl. Iedereen (jongen/meisje) is welkom, of je nu jong bent of oud!


  Fotograaf: Liz Heesters