• Afscheid Klaas Looden na 22 jaar trouwe dienst bij Zwaluw VFC
 • Klaas Looden stopt na 22 jaar trouwe dienst

  Na 22 jaar trouwe dienst als sportverzorger/masseur brak voor Klaas Looden vandaag de dag aan om ‘afscheid’ te nemen van Zwaluw V.F.C. Eerder dan gepland door de Corona-perikelen, want Klaas zou eigenlijk pas aan het eind van de lopende competitie stoppen om op 75-jarige leeftijd meer tijd te hebben om samen met zijn vrouw Josie van andere dingen te gaan genieten.

  Samen met zijn vrouw Josie toog Klaas vanmorgen naar Vught om zoals ieder jaar de verzorgersruimte weer spik en span in orde te maken voor het komend seizoen. Daar waar we het idee hadden Klaas bij de laatste thuiswedstrijd van het 1ste van Zwaluw een feestelijk afscheid aan te bieden (wat helaas geen doorgang kon vinden) des te meer reden voor het bestuur om deze ochtend snel naar het Zwaluwnest te rijden en toch, op gepaste wijze, op een goede manier afscheid te nemen en Klaas te bedanken voor zijn jarenlange trouwe dienst.

  Onder het genot van een kop koffie hebben we Klaas een cadeau aangeboden en de toezegging gedaan dat het feestelijk afscheid er zeer zeker bij de start van de nieuwe competitie komt.

  Klaas, nogmaals enorm veel dank, het ga je goed en weet dat je altijd welkom bent bij Zwaluw V.F.C.

  Namens het bestuur en alle leden,

  Jacco de Koning