• Inschrijven bardiensten seizoen 2020/2021

  Afgelopen seizoen zijn we voor het eerst gestart met de inzet van vrijwilligers voor bar- en keukendiensten in de kantine van Zwaluw V.F.C. Dit omdat het steeds moeilijker werd om de kantine zoveel als mogelijk open te houden. Terugkijkend op het afgelopen seizoen, voordat Corona roet in het eten gooide, zijn we tot de conclusie gekomen dat het experiment meer dan geslaagd is en dat we daar dit seizoen een vervolg aan willen geven.

  Nieuwe opzet
  Anders dan afgelopen seizoen is dat we het vrijwillige en vrijblijvende karakter loslaten. Het bleek namelijk dat heel vaak dezelfde leden of ouders van jeugdleden bereid waren een bardienst te vervullen maar dus ook heel veel mensen niet. De opzet voor komend seizoen is vrij simpel.
  Per elftal vragen we je 3 bar-/keukendiensten te vervullen. Leg dus onderling contact met je medespelers of ouders van andere kinderen in het elftal waarin je zoon/dochter speelt en plan per elftal 3 diensten in.

  Op deze wijze denken we niet te veel van eenieder te vragen, het hoeven per elftal immers niet telkens dezelfde mensen te zijn, en denken we de bezetting voor komend seizoen rond te kunnen maken. Het gaat met name om diensten in de weekenden.

  Beloningssysteem
  Los van het feit dat jullie ons hier enorm mee helpen is het draaien van een bar- of keukendienst sowieso leuk om te doen en verdien je hier als elftal punten mee die aan het eind van het seizoen verzilverd kunnen worden.

  We hopen op jullie medewerking te mogen rekenen. Samen zorgen we ervoor dat de kantine zoveel als mogelijk open is en dat iedereen zijn/haar versnapering kan nuttigen. Inschrijven voor een bardienst kan via: clubhuis@zwaluwvfc.nl