• Inschrijven voetbalspeler/speelster bij Zwaluw VFC

  Kees de Graauw verzorgt bij Zwaluw V.F.C. de ledenadministratie. Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@zwaluwvfc.nl.

  Wil je je aanmelden, vul dan onderstaand formulier volledig in. Een coördinator zal vervolgens contact met je opnemen. Hij/zij zal afspraken met je maken over de trainingstijden en de indeling bij een team. Een inschrijving is geen bevestiging dat er ook daadwerkelijk plek is. Indien er geen plek is in een team, kun je op een wachtlijst geplaatst worden.

  Contributie
  Bij voetbalvereniging Zwaluw V.F.C. wordt de contributie automatisch geïncasseerd. Opzegging van het lidmaatschap moet vóór 30 juni van enig jaar vóór het begin van de nieuwe competitie middels ons online formulier worden doorgegeven (tevens vervalt dan de machtiging).

  Met het (digitaal) ondertekenen van het inschrijfformulier geeft u toestemming aan uw bank en aan Zwaluw V.F.C., Postbus 2125, 5260 CC Vught, incassant ID: NL41ZZZ402152890000, om de contributie van uw rekening af te laten schrijven. Hierbij verklaart u tevens akkoord te gaan met de reglementen van de KNVB en van Zwaluw V.F.C..  Als u het niet eens bent met de afschrijving, dan kunt u deze binnen acht weken laten terugboeken, vraag uw bank naar de voorwaarden.

  Wet op privacy
  Met het (digitaal) invullen van het formulier geeft u vereniging Zwaluw V.F.C. toestemming om uw gegevens te beheren!
  De gegevens worden slechts gebruikt voor het doel waarvoor ze bestemd zijn. Dit betekent dat ze niet worden doorgestuurd naar externe partijen en dat binnen de vereniging alleen de personen die de gegevens vanuit hun functie in moeten zien toegang hebben.

 • Inschrijfformulier Zwaluw V.F.C.

 • Test aanmelden nieuwe leden