• Hoera we hebben een nieuwe website!

  Hier is ie dan: de nieuwe website van Zwaluw VFC. De afgelopen maanden is hard gewerkt om de website een nieuw gezicht te geven. Maar ook aan de achterkant van de website is er het nodige veranderd. Het allerbelangrijkste verschil voor jou is de koppeling van de website en de Voetbal.nl app met de database die de KNVB gebruikt, zodat je niks hoeft te missen.

  Met de Voetbal.nl app blijf je altijd op de hoogte van berichten over je eigen team (afgelaste trainingen, programma en uitslagen) en ontvang je het laatste clubnieuws. Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd, kun je je aan- of afwezigheid bij een wedstrijd via de app doorgeven, de player-of-the-match kiezen en direct de route naar een uitwedstrijd zien. Maar dan moet je dus wel de app gebruiken!

  Maak je nog geen gebruik van de Voetbal.nl app?
  De handige app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Download hem snel en mis niks!

  Let op: registreer je in de app met het e-mailadres dat bekend is bij de ledenadministratie van Zwaluw V.F.C. Kies je een ander e-mailadres, dan ontvang je geen belangrijke berichten en kun je geen aan- en afwezigheid doorgeven. Twijfel je welk e-mailadres je moet gebruiken? Stuur dan even een mailtje naar de ledenadministratie.

  Meer voordelen
  Ook voor de vereniging biedt de nieuwe website veel voordelen. Zo is het straks mogelijk om op de schermen in de kantine makkelijk tussen- en eindstanden van wedstrijden en veld- en kleedkamerindelingen te tonen.

  Vacature
  Wij zijn voor de nieuwe website op zoek naar een technisch beheerder voor de website in combinatie met Sportlink (de database die nauw aansluit bij de KNVB). Heb je interesse en vind je het leuk om aan te sluiten bij ons ICT-team? Laat het ons weten via helpdeskzwaluwvfc@ziggo.nl. Je bent van harte welkom!

  Jouw mening telt
  Wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om een website te maken die overzichtelijk, compleet en logisch is opgebouwd. Een speciaal compliment gaat naar Harriet Oerlemans, die in haar eentje de gehele website heeft omgebouwd. Een monnikenklus, die ze zonder morren heeft uitgevoerd. En reken maar dat het niet altijd lekker liep. Maar de site ziet er keurig uit, klasse Harriët!

  Maar het kan altijd beter en daarom staan we open voor jouw tips. Mis je dingen, of heb je ideeën over hoe iets beter kan, laat het ons weten via redactie@zwaluwvfc.nl

  Puntjes op de i
  De komende weken wordt nog hard gewerkt om de site verder klaar te maken voor de aftrap van het nieuwe seizoen. Zo gaan we onze sponsoren toevoegen aan de pagina's. Ook staan de teamleden nog niet allemaal bij het juiste team. Toch hebben we besloten om alvast live te gaan en wensen jullie veel plezier met onze nieuwe site!

  Namens de projectgroep,

  Loes van der Sluijs
  Carola Ouwerkerk
  Harriët Oerlemans
  Barry Beckers
  Frank Paijmans
  Lars-Erik van Loon
  Frank Lakerveld