• Herdenkingsdienst Jesse

  Beste leden,

  Aanstaande dinsdag 12 oktober om 10.30 uur vindt de herdenkingsdienst voor Jesse de Krijger plaats bij IJM aan de Boslaan in Vught. In verband met de verwachte grote opkomst en de organisatie vragen wij u vriendelijk doch dringend de volgende maatregelen in acht te nemen:

  Tijdig aanwezig
  Om 10.00 uur zal de rouwstoet vanaf de N65 naar IJM rijden. Vanaf 10.00 uur is de Boslaan voor alle verkeer afgesloten vanaf de kruising met de Loosebaan tot aan IJM. Zoals inmiddels al wel bekend organiseren we een laatste groet aan Jesse in de vorm van een erehaag (met fakkels). Wij verzoeken iedereen om voor 10.00 uur aanwezig te zijn bij IJM, bij voorkeur op de fiets. Ieder die deel wil nemen aan de erehaag (een fakkel wordt alleen uitgereikt aan jeugd vanaf 15 jaar) dient zich om 09.00 uur te melden bij de fietsenstalling van IJM alwaar men wordt opgevangen door de organisatie van de erehaag.

  Tent Naast IJM
  In de zaal van IJM is onvoldoende ruimte om alle belangstellenden een plek te geven. Daarom is er naast IJM een tent met beeldscherm aanwezig waarop de dienst te volgen is. Het is de wens van de familie dat alle spelers en begeleiders van de JO19-1, JO19-2, JO11-2, Dames 1 en bestuur en sprekers namens Zwaluw V.F.C. in de zaal aanwezig zijn. Alle overige aanwezigen vanuit Zwaluw V.F.C. dienen plaats te nemen in de tent.

  Na afloop
  Na de herdenkingsdienst (rond 11.45 uur) is er alleen voor genodigden een samenzijn bij IJM. Vanuit Zwaluw V.F.C. gaat het om de spelers en begeleiders van JO19-1, JO19-2, JO11-2 (en hun ouders) en Dames 1, alsmede bestuur en sprekers namens Zwaluw V.F.C. Alle overige leden worden verzocht na afloop van de herdenkingsdienst huiswaarts te keren.

  Namens het bestuur,

  Jacco de Koning, voorzitter Zwaluw V.F.C.