• Gevolgen avondklok

  Vanwege de avondklok om 21.00 uur moeten alle trainingen uiterlijk om 20.30 uur stoppen. Alle spelers en trainers moeten dan direct het sportpark verlaten.

  Door de avondklok zouden enkele teams niet meer kunnen trainen. We vinden het belangrijk dat ieder team minimaal één keer per week kan blijven trainen. Dit is in lijn met de richtlijnen van de rijksoverheid en de KNVB: bewegen is gezond en belangrijk, vooral in deze tijd. Voetballen in de buitenlucht blijft daarbij veilig en verantwoord.

  Aangepast trainingsschema
  Door kleine verschuivingen in het trainingsschema is het gelukt om alle teams minimaal één keer per week te laten trainen. Dank aan de betrokken teams voor hun medewerking om dit mogelijk te maken!

  Sommige teams kunnen volgens het aangepaste trainingsschema voorlopig één keer per week trainen. Er is nog ruimte om op een ander moment te trainen, zeker op vrijdag en in het weekend. Wil je als team een extra trainingsmoment, neem dan contact op via de eigen coördinator of mail naar hcteams@zwaluwvfc.nl

  Het aangepaste trainingsschema blijft van kracht zolang er een avondklok is.

  Uiteraard blijven de veiligheids- en hygiëneregels van toepassing:

  ⚠️ Blijf thuis bij klachten, ook al zijn het milde klachten!
  ⚠️ Toeschouwers zijn niet toegestaan op het sportpark.
  ⚠️ Kinderen vanaf 13 jaar mogen voor en na het sporten niet bij elkaar komen met meer dan 2 personen. Zij moeten dan ook altijd minimaal 1,5 meter afstand houden.
  ⚠️ Teams zijn verplicht om te registreren wie bij de trainingen aanwezig zijn geweest.