• Inschrijving tweede editie van het Zwaluw V.F.C. Trainingskamp is geopend!

  Inmiddels is de officiële inschrijving van het Zwaluw V.F.C. Trainingskamp begonnen. Vorig jaar tijdens de aller eerste editie waren er al 80 deelnemers (dit jaar 100!) die een super toffe week hebben gehad! Een week waar een gezamenlijke passie “ VOETBAL” centraal staat, maar het draait niet alleen om voetbal.

  Naast voetbal hebben zijn er ook nog leuke andere activiteiten, zo zijn we vorig jaar naar de IJM geweest om vlotten te bouwen, hebben we in de avond met de oudere groep gelasergamed en heeft jongere groep kunnen genieten van allerlei leuke spellen tijdens hun avond activiteit!

  Lees meer over het programma en schrijf je in

 • Eerste Voetbalkamp Zwaluw VFC groot succes

  Van 8 tot en met 12 juli 2019 vond de eerste editie plaats van het Zwaluw VFC Voetbalkamp. Op Facebook is dagelijks in woord en beeld verslag gedaan van dit fantastische voetbalkamp. Zo zagen we onder andere een training gegeven door de hoofdtrainer, zelfgebouwde vlotten op de IJzeren Man, zingende kinderen en een spannende overnachting.

  We hoorden veel, heel veel positieve geluiden en daarom complimenten aan de bedenkers Jesper en Julian en aan alle trainers die het kamp ontzettend leuk hebben gemaakt voor de jongens en de meiden.

  Ook dank aan alle kinderen, die elke dag enthousiast waren!

  Foto's: Wim Kuper