• De zegetocht van TEAM mini-9 over de Brabantse velden

  Sinds de start van het seizoen 2021-2022 trainen we op woensdagmiddag kinderen die graag willen gaan voetballen.

  We leren ze de eerste stapjes, zoals het dribbelen met de bal aan de voet, kijken-mikken-schieten tussen de pilonnen en tijdens het onderling partijtje om met elkaar te voetballen.

  Gaandeweg gaat het de spelertjes steeds beter af en worden er teams gevormd die na de winterstop aan een regionale mini competitie deelnemen.

  De indeling van TEAM mini-9 bestaat uit:  Roger Dijkstra, Matt Fraaije, Fedde van Graafeiland, Lucian Moran qu, Vigo van der Sande en Sem Wagenaars.

  Wat later zal Pepijn Revis het TEAM compleet maken.

  Medio februari worden er oefenwedstrijdjes gespeeld om het niveau in te delen. TEAM mini-9 speelt en wint overtuigend haar éérste uitwedstrijd tegen Essche Boys, waarna ze ingedeeld worden met teams: DVG-2, BLC-1, BOXTEL-2, ODC-4, ZWALUW-7 -8 en -10 en uiteindelijk ook nog ODC-2.

  Vanaf zaterdag 5 maart 2022, gaat het dan voor de jongens écht gebeuren.

  Ze spelen in totaal 12 competitie wedstrijden en deze worden allen gewonnen.

  Ook de laatste thuiswedstrijd, waar ODC-4 zich liet vervangen door ODC-2 werd na een spannende tweede helft ook winnend afgesloten.

  Een zéér groot compliment aan deze 5- 6-jarige jongens die door wilskracht en overtuiging het resultaat van ongeslagen Kampioen hebben bereikt.

  Sportieve groet, Marcel Tenlima