• De sponsorcommissie kan terugkijken op een goed seizoen

    We hebben weer een flink aantal nieuwe sponsoren kunnen begroeten en lopende contracten kunnen verlengen. Daarnaast hebben we op zaterdag en zondag een hoop sponsoren langs de lijn zien staan zowel bij jeugd als het eerste elftal. De sponsor wedstrijden werden goed bezocht al gaan we voor komend jaar voor nog meer aanwezigen. Als commissie zijn we trots als we zien wat we de afgelopen jaren hebben bereikt voor onze mooie club. Er is genoeg materiaal, de kleding ziet er goed uit en we kunnen wat extra doen voor de jeugd en senioren.

    Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die er afgelopen jaar weer voor hebben gezorgd dat alle borden en doeken er weer netjes bij hangen, zeker na de storm van afgelopen winter.

    Als laatste willen wij alle sponsoren bedanken voor het vertrouwen in Zwaluw V.F.C. Er komen een aantal mooie jaren aan van vernieuwing waarbij een compleet nieuwe accommodatie wordt gebouwd en de sponsorcommissie de ambitie heeft weer een nieuw scorebord langs de lijn terug te laten komen!