• Corona-update 24 maart

  Beste leden en ouders van leden,

  Zoals u waarschijnlijk inmiddels allemaal heeft vernomen heeft de overheid de maatregelen om het Corona virus in te dammen gisteren, 23 maart 2020, wederom aangescherpt.

  Voor Zwaluw V.F.C. betekent dit concreet dat ons sportpark niet gesloten is tot 6 april maar tot 1 juni 2020. Tot die tijd vinden er dus sowieso geen trainingen en wedstrijden plaats. We zijn in afwachting van berichtgeving van de KNVB want de kans is groot dat de lopende competities niet uitgespeeld zullen worden.

  In de maanden juni en juli hebben we op dit moment ook nog een aantal activiteiten gepland staan. Denk hierbij aan de Zeskamp, de afsluitende BBQ en het Voetbalkamp. De organisatie van deze evenementen hebben we tijdelijk even op een laag pitje gezet en u wordt nader geinformeerd of deze events wel of geen doorgang zullen vinden. Als bestuur volgen we de ontwikkelingen op de voet en we verwachten hierover eind april/begin mei een definitieve beslissing te nemen.

  Dan graag nogmaals uw aandacht voor het volgende: ons sportpark is nu inmiddels 2 weken gesloten en meerdere malen hebben wij een oproep gedaan dat gesloten ook echt gesloten is. Het blijkt echter dat veel jeugd toch probeert bij Zwaluw V.F.C. een balletje te gaan trappen of zomaar wat rond te hangen. Om op het terrein te komen is het hekwerk op meerdere plaatsen zelfs al vernield. Dit gaat ons echt te ver daar dit onnodige kosten met zich meebrengt en daarom hebben wij de politie verzocht met grote regelmaat te surveilleren bij Zwaluw V.F.C. Gemeente en politie mogen sinds gisteren strenger handhaven en mogen zelfs overgaan tot het uitdelen van boetes waarbij bedragen van € 300,-/€ 400,- per overtreder zijn genoemd.

  We wensen jullie allen veel wijsheid toe en het gezonde verstand te gebruiken en raden iedereen elkaar goed op elkaar te letten en de overheidsmaatregelen op te volgen.
  Laten we snel hopen op betere tijden.

  Jacco de Koning
  Voorzitter Zwaluw V.F.C.