• Contributie seizoen 2022-2023

    Afgelopen seizoen is de contributie inning voor het eerst uitbesteed aan het bedrijf Nikki. Dit is grotendeels naar tevredenheid gegaan en wij zullen ook komend seizoen de contributies via Nikki laten factureren en innen.

    Je krijgt naar verwachting eind augustus de mail van Nikki met de contributiefactuur en betaalopties. Let op dat deze mail ook regelmatig direct in de spambox belandt.

    Nog een belangrijk aandachtspunt: let met de mail van Nikki goed op als je ineens wilt betalen want het wordt erg makkelijk gemaakt om voor de optie te kiezen om in termijnen te betalen. In dat geval betaal je 10% administratiekosten. Bij ineens betalen zijn er geen extra kosten. We hebben ook een aantal keer gezien dat de eerste mail van Nikki wel in de spam komt en de herinneringsmail niet. En de herinneringsmail geeft alleen nog maar de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Opletten dus…

    Tenslotte kunnen we nog melden dat de contributie voor het nieuwe seizoen niet verhoogd wordt. De vereniging staat er, mede dankzij de vele sponsoren, financieel goed voor en kan de stijgende kosten nog goed opvangen.