• Contractverlenging hoofdtrainer John Laponder

  Evenals voorgaande jaren heeft Zwaluw V.F.C. al weer in een vroeg stadium overeenstemming bereikt met John Laponder over de verlenging van zijn aflopende contract. Ook het komend voetbalseizoen 2022/2023 zal John hoofdtrainer van Zwaluw V.F.C. zijn.

  Evenals voorgaande jaren stond het onderwerp contractverlenging vroeg op de agenda zodat er snel duidelijkheid is over de toekomst en de weg die beide partijen in willen slaan. Commissie Voetbal Zaken in de personen Chris Keijsers en Wilbert van Laarhoven hebben in deze een zeer zorgvuldig traject bewandeld waarin, naast uiteraard John zelf, meerdere partijen gehoord zijn. Al snel bleek dat alle partijen het zien zitten de samenwerking met een jaar te verlengen waarna het bestuur al vroeg besloten heeft het contract van John met een jaar te verlengen.

  De rust en stabiliteit op technisch gebied is hiermee gewaarborgd.

  Wij zijn zeer tevreden met deze uitkomst, feliciteren John met zijn verlengde aanstelling en wensen hem en de selectie van Zwaluw V.F.C. deze jaargang maar dus ook volgend seizoen enorm veel succes!

  Namens het bestuur van Zwaluw V.F.C.

  Jacco de Koning, voorzitter