• Commissie Voetbal Zaken

    Terugkijkend op afgelopen bijzondere periode, denken wij onze stelling “wij zijn een voetbalclub dus er moet zoveel mogelijk gevoetbald worden” zo optimaal mogelijk hebben gerealiseerd. Uiteraard wel binnen de maatregelen van het RIVM. Dit kon en kan alleen door de medewerking van eenieder.

    Als je terugkijkt zie je dat we als club iets moois hebben neergezet zoals de circuittrainingen en het opleiden van spelbegeleiders en (pupillen)scheidsrechters. Vele vrijwilligers hebben geholpen, zonder hen kunnen we niks. Dank daarvoor!

    Nu is het tijd om vooruit te kijken. Komend seizoen lijkt het erop dat alle seinen op groen zijn voor een normaal voetbalseizoen. Ook CVZ is al druk bezig om alles voor te bereiden voor het komende seizoen. Helaas heeft onze wedstrijdsecretaris besloten dat ze er mee stopt per komende seizoen. Loes, bedankt voor jouw inzet en tijd! Uiteraard gaan we nog passend afscheid nemen.

    De grootste uitdaging is om rekening houdend met de nieuwbouw het trainingsschema voor komend seizoen te maken. We hebben helaas tijdelijk minder plek om te trainen. Als CVZ zijn wij van plan om een inhaalslag te maken en datgene wat afgelopen seizoen niet kon of mocht in het komend seizoen alsnog te realiseren.

    Wij zijn tevens verheugd dat Paul Beekmans en Jos van Herpen ons gaan ondersteunen in de verbetering van de kwaliteit van onze jeugdopleiding.