• Businessclub naar FC Eindhoven – FC Den Bosch

  Van der Meer Dakbedekkingen, lid van de Business Club van Zwaluw VFC had vrijdagavond 25 januari 14 plaatsen gereserveerd in de businessclub van FC Eindhoven. Eerder rond 17.00 had een gemêleerd gezelschap van BSV leden, afgevaardigden van Zwaluw VFC en kledingsponsor Harry van Helvoort (van Helvoort Sport) zich verzameld bij Proeverij Klavertje 4 waar eigenaresse Ivon iedereen, onder het genot van een drankje, heerlijke broodjes serveerde van hoofdsponsor 'Sunflower Lunchcafé'.

  Nadat de inwendige mens tevreden was gesteld en iedereen gezellig had bijgepraat, vertrokken we met een ware Vip-bus richting Eindhoven. Bij het stadion was alles perfect geregeld door gastheer Gerald van der Meer: de bus stopte keurig voor de deur en de kaarten voor het 14-koppige publiek uit Vught lagen keurig bij de kassa klaar.

  Onder het genot van weer een heerlijk hapje en drankje werd er gefilosofeerd over de komende wedstrijd en allerlei andere zaken. Om 20.00 uur nam het gezelschap hun plaats in op de hoofdtribune.

  Hierna begon de wedstrijd: de aanwezigen zagen een op en neer gaande 1e helft met een agressiever spelend Eindhoven. Dit resulteerde in de 2e helft tot een 2-0 zege voor FC - Eindhoven. De 3e helft was er een zoals we bij Gerald van der Meer gewend zijn, supergezellig en met een gastoptreden van 'de Eindhovense Elvis' werd het gezellig laat.

  Net na middernacht werden we door onze chauffeuse keurig afgezet op de Markt in Vught. Er werd een afzakkertje genuttigd bij Café Oud Zuid en uiteindelijk ging iedereen tevreden en voldaan naar huis.

  Van der Meer dakbedekkingen, bedankt namens Zwaluw VFC en Business Sporting Vught voor de goede zorgen.