• Business Club
  BSV is vele jaren geleden opgericht door een aantal zakenmensen uit Vught, die Zwaluw VFC op sportief gebied naar een hoger niveau wilden brengen.
   
  De club Zwaluw VFC 
  Zwaluw VFC is opgericht op 10 mei 1931. Het aantal leden bedraagt ongeveer 1200. De vereniging telt naast 12 seniorenelftallen ongeveer 56 jeugd- en 9 meisjesteams. Voor de allerjongste spelers is er een mini-afdeling.
   
  Doelstelling Zwaluw VFC
  De doelstelling van Zwaluw VFC is om met haar eerste elftal minimaal een stabiele 2e klasser te zijn, met zoveel mogelijk spelers uit de eigen opleiding. Deze doelstelling wordt binnen BSV volledig ondersteund.
   
  Doelstelling BSV
  De doelstelling van BSV is om te voorzien in de middelen die nodig zijn om de sportieve prestaties van het 1e elftal van Zwaluw VFC te verbeteren. Daarnaast wil BSV een bijdrage leveren aan middelen en/of activiteiten die direct of indirect de prestaties van het 1e elftal van Zwaluw VFC verbeteren.
   
   Op dit moment bestaat BSV uit de volgende 7 leden:
   
  • Proeverij Klavertje 4
  • Gevers installatiebureau
  • Van de Meer dakbedekkingen
  • Arie Nieuwkoop
  • Van de Wiel totale afbouw
  • Schuurmans en Rombauts
  • Lommers Bouwbedrijf
   
  Vooruitstrevend 
  BSV wil haar ledental graag uitbreiden, zodat zij meer voor Zwaluw VFC en haar vlaggenschip (het 1e elftal) kan betekenen, door een prettige sfeer te creĆ«ren rondom het 1e elftal van Zwaluw VFC. Door op deze manier te acteren, is BSV ervan overtuigd dat zij spelers kan enthousiasmeren om bij Zwaluw VFC te blijven spelen, ook in de toekomst.
   
  Waarom lid worden van BSV?
  Het bestuur van BSV is van mening dat zij door haar inbreng kan bijdragen om de spelers van Zwaluw VFC te behouden voor de club. Spelers waar tijdens de jeugdopleiding gedurende 12 jaar veel tijd, energie en verenigingsgeld is gestopt, gaan bij overgang naar de senioren soms makkelijk naar een andere vereniging. BSV probeert op meerdere manieren zoveel mogelijk talentvolle spelers te behouden voor Zwaluw VFC. Dit doen we onder andere door middel van een premiesysteem.
   
  Wat krijgt een BSV-lid ervoor terug?
  Bij een lidmaatschap van een volledig jaar, vervaardigt en plaatst BSV als tegenprestatie een reclamebord van het BSV-lid langs het hoofdveld. Dit bord blijft eigendom van BSV en zal langs het hoofdveld hangen zolang het betreffende bedrijf lid blijft van BSV. 
  Elk BSV-lid krijgt een vermelding met logo op het grote BSV-bord op het sportpark van Zwaluw VFC.
  Op deze website worden alle BSV-leden vermeld met bedrijfs/naam en logo. BSV-leden zijn van harte welkom om diverse activiteiten bij te wonen bij Zwaluw VFC, zoals: 
   
  • de afsluitingsavond/middag voorbereiding nieuwe seizoen
  • nieuwjaarsreceptie Zwaluw VFC
  • de vrijwilligersavond
  • welkom bij alle thuiswedstrijden van Zwaluw VFC in de bestuurskamer
  • jaarlijkse afsluitingsmiddag/avond seizoen selectie
  BSV komt 2x per jaar samen om te vergaderen en gezamenlijk een leuke avond door te brengen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook komt BSV 3x per jaar samen bij Proeverij KlavertješŸ€ aan de Markt in Vught, om contact te onderhouden en gezellig bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.
   
  Lidmaatschap
  Het lidmaatschap is opzegbaar per seizoen met een opzegtermijn van 3 maanden. 
   
  Contact
  Voor meer info kunt u contact opnemen met de secretaris/penningmeester van BSV, Bas Rombauts.

  Met Sportieve groet,
  Business Sporting Vught.
   
  Met vriendelijke groet,
  W. van Antwerpen