• Business Club

  De BSV is vele jaren geleden opgericht door een aantal zakenmensen uit Vught, die Zwaluw V.F.C. 1 op sportief gebied naar een hoger niveau wilden brengen.

  BSV wil haar ledental graag uitbreiden, zodat zij meer voor Zwaluw V.F.C. en haar vlaggenschip het 1e elftal kan betekenen, door onder meer een bijdrage te leveren aan diverse activiteiten van de vereniging Zwaluw V.F.C. en een prettige sfeer te creƫren rondom het 1e elftal. Door op deze manier te acteren, is BSV ervan overtuigd dat zij spelers kan enthousiasmeren om bij Zwaluw V.F.C. te blijven spelen, ook in de toekomst.

  Doelstelling Zwaluw V.F.C.
  Minimaal een stabiele 2e klasser te zijn met louter uit eigen opleiding afkomstige spelers. Deze doelstelling word binnen BSV volledig ondersteund.                                                            

  Doelstelling BSV
  Het voorzien in de middelen die nodig zijn voor het verbeteren van de sportieve prestaties van het 1e elftal van Zwaluw V.F.C.

  Tevens behoort het tot de doelstelling van BSV, indien de op dat moment actuele financiĆ«le situatie dit toestaat, bv een bijdrage te leveren aan middelen/activiteiten die direct of indirect de prestaties van het 1e elftal van Zwaluw V.F.C. verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn o.a. een looptrainer voor de jeugd en een trainingsstage /activiteit in de winsterstop voor het 1e elftal en/of A-jeugd. De prioriteit ligt wel altijd bij het 1e elftal van Zwaluw V.F.C., dit zal altijd de speerpunt voor BSV zijn.

  Waarom lid worden van de BSV?
  Het bestuur van BSV is van mening dat zij door haar inbreng een bijdrage kan leveren om de spelers van Zwaluw V.F.C .te behouden voor de club. Spelers waar  Zwaluw V.F.C. tijdens de jeugdopleiding gedurende ongeveer 12 jaar veel tijd, energie en geld is gestopt, gaan bij overgang naar senioren soms te makkelijk naar een andere vereniging. Dit omdat andere clubs vaak constructies hanteren, welke aantrekkelijk zijn voor jonge spelers. BSV wil door haar bijdrage de randverschijnselen rond het 1e elftal optimaliseren, zodat de talenten niet vertrekken naar andere clubs. BSV ambieert dat Zwaluw V.F.C. met louter uit eigen opleiding afkomstige spelers, op een aan Vught en Zwaluw V.F.C. waardig niveau speelt.

  Voor meer info kunt u contact opnemen met:
  Secretaris - penningmeester BSV
  Erwin Donhuijsen
  Mob: 06-51195049
  E-mail: erwin@vanwoesikelektro.nl