• Business Sporting Vught

  De club Zwaluw VFC
  Zwaluw VFC is opgericht op 10 mei 1931. Het aantal leden bedraagt ongeveer 1200. De vereniging telt naast 12 senioren - elftallen , ongeveer 56 jeugd-teams en 9 meisjesteams en voor de jongste spelers een Mini - afdeling.

  Vooruitstrevend
  BSV wil haar ledental graag uitbreiden, zodat BSV meer voor Zwaluw VFC en haar vlaggenschip het 1e elftal kan betekenen, door een prettige sfeer te creëren rondom de het 1e elftal van Zwaluw VFC.

  Door op deze manier te acteren is BSV ervan overtuigd dat zij spelers kan enthousiasmeren om bij Zwaluw VFC te blijven spelen, ook in de toekomst.

  Doelstelling Zwaluw VFC
  Minimaal een stabiele 2e klasser te zijn met zoveel mogelijk uit eigen opleiding afkomstige spelers. Deze doelstelling wordt binnen BSV volledig ondersteund. 

  Doelstelling BSV
  Het voorzien in de middelen welke nodig zijn ten behoeve van het verbeteren van de sportieve prestaties van het 1e elftal van Zwaluw VFC.

  Tevens behoort het tot de doelstelling van BSV om bv een bijdrage te leveren aan middelen/ activiteiten welke direct of indirect de prestaties van het 1e elftal van Zwaluw VFC verbeteren.

  Waarom lid BSV
  Het bestuur van BSV is van mening dat zij door haar inbreng een bijdrage kan leveren om de spelers van Zwaluw VFC te behouden voor de club.

  Spelers waar tijdens de jeugdopleiding gedurende 12 jaar veel tijd, energie en verenigingsgeld is gestopt, gaan bij overgang naar senioren soms makkelijk naar een andere vereniging.

  BSV probeert op meerdere manieren o.a. d.m.v. een premiesysteem, zoveel mogelijk talentvolle spelers te behouden voor Zwaluw VFC.

  Wat ervoor terug
  Wat krijgt een BSV - lid ervoor terug.

  Als tegenprestatie, bij een lidmaatschap van een volledig jaar, vervaardigt en plaatst BSV een reclamebord van elk BSV lid langs het hoofdveld.

  Dit bord blijft eigendom van BSV en zal zolang langs het hoofdveld hangen als het betreffende bedrijf lid blijft van BSV. 

  Elk BSV lid krijgt een vermelding met logo op het BSV bord op het sportpark van Zwaluw VFC.

  Leden 

  • Gevers installatiebureau
  • Van de Meer dakbedekkingen
  • Arie Nieuwkoop
  • Van de Wiel totale afbouw
  • Schuurmans en Rombauts
  • Lommers Bouwbedrijf
  • Schuurmans Schilderwerken
  • Proeverij Klavertje 4
  • A-noniem

  BSV leden zijn van harte welkom om diverse activiteiten bij te wonen bij Zwaluw VFC zoals: de afsluitingsavond/middag voorbereiding nieuwe seizoen, nieuwjaarsreceptie Zwaluw VFC, de vrijwilligersavond, welkom bij alle thuiswedstrijden van Zwaluw VFC in de bestuurskamer, jaarlijkse afsluitingsmiddag/avond seizoen selectie.

  BSV komt 2x per jaar samen om te vergaderen en gezamenlijk een leuke avond door te brengen onder het genot van een hapje en een drankje.

  Ook komt BSV 3x per jaar samen, om contact te onderhouden en gezellig bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

  Lidmaatschap
  Het lidmaatschap is opzegbaar per seizoen met een opzegtermijn van 3 maanden. 

  Contact
  Voor meer info kunt u contact opnemen met de secretaris / penningmeester van BSV: Bas Rombauts,E-mail: bas.rombauts@schuurmansrombauts.nl.

  Indien U andere mogelijkheden wilt bekijken om de Zwaluw V.F.C. te sponsoren kunt U ook contact opnemen met Carola Ouwerkerk. E-mail: sponsoring@zwaluwvfc.nl,

  Met Sportieve groet,

  Business Sporting Vught.
  Businessclub Zwaluw VFC