• Beach Soccer Toernooi 2018

    Bij de IJzeren Man in Vught werd zaterdag 6 januari 2018 alweer de 8e editie gehouden van het Zwaluw VFC Beach Soccer Toernooi. Ooit in een enthousiaste bui opgezet door trainers Pim Beekman en Marc van Santvoort, is het toernooi uitgegroeid tot een vertrouwd evenement van onze vereniging en niet meer weg te denken. Tegenwoordig is de organisatie in deskundige handen van Dennis Rietveld, Thomas Dammingh, Gijs Oskam en Bart van de Water.

    De heren hadden weer een mooi toernooi neergezet, met natuurlijk spreekstalmeester Berry, een disco met DJ, warme soep en worsttent met Cora, Bert en Martin, Klaas en spelers van Zwaluw VFC 7.

    Het belangrijkste waren natuurlijk de deelnemers, die zoals gebruikelijk kwamen uit de leeftijdsgroepen O9, O11 en O13. Ze balden er fanatiek op los en scoorden, dribbelden en juichten voor iedere goal. Mooi om dat enthousiasme te zien! De scheidsrechters zorgden natuurlijk voor een ordentelijk verloop van de wedstrijden. Voor het eerst waren er wisselbekers met de tot de verbeelding sprekende namen als 'De IJzeren Wisselbokaal', de 'Marc van Santvoort Wisselbokaal' en de 'Pim Beekman Wisselbokaal'. Deze laatste bekers natuurlijk als eerbetoon aan de geestelijke vaders van dit immer mooie toernooi.

    Foto's van de laatste editie vindt u op Facebook en hieronder ziet u een mooie video-impressie van vorig jaar