• Beach Soccer Toernooi

  Op zaterdag 6 januari 2018 zal alweer de achtste editie van het Zwaluw V.F.C. Beach Soccer Toernooi plaatsvinden. Het programma voor de dag ziet er als volgt uit:

  O8/O9:
  Aanwezig: 13:10
  Aanvang: 13:30
  Prijsuitreiking: 15:30
  Deelnemende teams: Snowmen's, Beachboys, Barcelona, ZOOITJE ONGEREGELD, The Beach Boys

  O10/11:
  Aanwezig: 12:10
  Aanvang: 12:30
  Prijsuitreiking: 15:30
  Deelnemende teams: Sixpack!, De Rendiertjes, De BeachBikkels, The Beach Boys, FC Straat, De Tankers, Zandlopers FC, De Gladiatoren, PSG

  O13:
  Aanwezig: 9:30
  Aanvang: 10:00
  Prijsuitreiking 12:10
  Deelnemende teams: De Zand Diva’s, Goalpower O13, THE Beasts, THE Legends, FC Linksbuitenadem, FC Rechtsbuitenadem, FC Coco, MO13-2, Zlathanks, TZN, Ronaldinoos, Gratis drinken voor JO13-7

  Als begeleider dient u zich bij aankomst aan te melden bij de wedstrijdleiding en daarbij het inschrijfgeld (à 2€ per speler) te voldoen. Graag gepast betalen. Verder ontvangt u dan het wedstrijdschema, reglement en voor elke speler consumptiebonnen voor erwtensoep, een broodje rookworst en warme chocolademelk.

  Naast de normale prijzen, hebben we ook dit jaar weer een speciale bokaal. Het team dat het Warmst gekleed ten tonele verschijnt ontvangt een speciale prijs. Licht dus je teampje in wat betreft de tijden en de dresscode.

  Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om een mailtje te sturen naar beachsoccerzwaluwvfc@gmail.com

  Tot zaterdag 6 januari op De IJzeren Man!
  De organisatie

  Kijk hier voor een sfeerimpressie van vorig jaar:
  https://www.youtube.com/watch?v=FSJIYsMHD6c