• 163 kids genieten van jubileumeditie Beach Soccer Toernooi

  Zaterdag 11 januari werd de tiende editie gehouden van het Zwaluw VFC Beach Soccer Tournament. Voor het eerst mochten ook de mini's deelnemen aan het toernooi. De Zandhazen hebben de eer om als eerste in de boeken te komen als winnaar van het Mini toernooi.

  IJzeren Wisselbokaal prooi voor de Zoutzakken
  Na een enerverende eindstrijd mogen De Zoutzakken zich de winnaar noemen van het O12/O13 Beach Soccer Toernooi. Vamos A La Playa en De DM Sliders completeerden het podium. De Regenboog Glitter Alpaca’s wonnen weliswaar niet, maar de meiden waren wél met afstand het best geklede teams en werden hiervoor rijkelijk beloond met extra marshmallows.

  Pim Beekman Wisselbokaal
  Bij de O8/O9 waren De Sjefkes de grote winnaar. Ze zegevierden in elke pot en mogen zich daarom een jaar lang de eigenaar van de Pim Beekman Wisselbokaal noemen, gevolgd door Beachboys en de Beach Ballers.

  Marc van Santvoort Wisselbokaal
  In de O10/O11 waren er enkele elftallen afkomstig uit landen waar Beachsoccer de nationale sport is. Team Groenland bleek het beste thuis in het spelletje en legde daarmee beslag op de Marc van Santvoort Wisselbokaal. De Beachboys en IJsland complementeerden het podium.

  Het was een meer dan geslaagde dag en we hopen dat alle kinderen weer massaal in zullen schrijven en ze volgend jaar mogen begroeten bij de elfde editie van het Zwaluw V.F.C. Beach Soccer Toernooi.

  Evenementencommissie Zwaluw VFC