• Afscheid wedstrijdsecretaris Loes

  Loes van der Sluijs stopt als wedstrijdsecretaris bij Zwaluw VFC. Ruim 6 jaar geleden nam ze het stokje over van Bert van Santvoort en heeft het vrijwillige ambt al die jaren met liefde en plezier vervuld. Toch is daar volgens haar nu het moment gekomen om te stoppen, Ze vertelt hieronder haar persoonlijke verhaal:

  ------

  "Ruim 6 jaar geleden vroeg Wendy Bekkers of ik Bert van Santvoort wilde opvolgen als vrijwilliger wedstrijdsecretaris. Volgens Bert was het 'niet zo heel veel werk', maar stiekem wist Bert wel beter, maar dacht 'als ik dat zeg, doet ze het vast niet'.

  Uiteindelijk heb ik de taak met plezier en enthousiasme op me genomen en heb hier absoluut geen spijt van gehad.

  Nu zit het voetbalseizoen 2020/2021 er praktisch op. Het was een bijzonder jaar, zeker ook voor mij als wedstrijdsecretaris, want ineens was daar Corona: stil bleef het aan de telefoon, mailverkeer was ook nihil en eerlijk gezegd beviel me dat wel.

  Totdat afgelopen 5 juni de Regio Cup van start ging. Toen draaide alles weer als vanouds met mailverkeer, telefonisch contact en KNVB-verzoeken etc. etc..

  Ik was er al een tijd mee bezig, maar uiteindelijk is na ruim 6 jaar het moment gekomen om afscheid te nemen als wedstrijdsecretaris. Het heeft me veel leuke contacten opgeleverd: met onze eigen leden, maar zeker ook met collega’s, leiders en trainers van tegenstanders en met de KNVB.

  Ik wil iedereen bedanken voor de plezierige jaren en we zullen elkaar ongetwijfeld nog tegenkomen op het Zwaluwnest."

  Loes van der Sluijs

  ------

  Loes, hartelijk bedankt voor je inzet en tot snel! Gelukkig was je voordat je wedstrijdsecretaris bent geworden, lid van de Supportersclub. Hierdoor hebben we gelukkig nog wat foto's van je!

   

  Op de groepsfoto uit 2013 zien we vlnr Bert Wisman, Trudy Bekkers, Loes herself en Wim van Antwerpen.

 • Loes van der Sluijs
 • Supportersclub 2013