• Laatste update Coronaregels

  Vanwege de aangescherpte regels in Nederland organiseren we voorlopig (in ieder geval t/m 9 februari) geen onderlinge wedstrijden. Dat vinden wij heel jammer. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen kan blijven sporten. Alle trainingen kunnen daarom nog wel gewoon doorgaan. We vinden het echter niet verantwoord om extra activiteiten te organiseren waar veel mensen samenkomen op en rondom het sportpark.

  Het sportpark is voorlopig alleen geopend voor trainingen. Het betreden van het sportpark buiten de eigen trainingstijden is niet toegestaan. Als teams extra willen trainen dan moet dit van te voren aangevraagd worden via de eigen coördinator of via hcteams@zwaluwvfc.nl

  Uiteraard blijven bij de trainingen de veiligheids- en hygiëneregels van toepassing:
   
  ⚠️ Blijf thuis bij klachten, ook al zijn het milde klachten!
   
  ⚠️ Toeschouwers zijn niet toegestaan op het sportpark.
   
  ⚠️ Kinderen vanaf 13 jaar mogen voor en na het sporten niet bij elkaar komen met meer dan 2 personen. Zij moeten dan ook altijd minimaal 1,5 meter afstand houden.
   
  ⚠️ Teams zijn verplicht om te registreren wie bij de trainingen aanwezig zijn geweest.
   
  ⚠️ Direct na een training moeten spelers en begeleiders het sportpark verlaten.


 • Vacatures

  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies binnen onze vereniging. Interesse? Kijk dan naar welke kanjers we op zoek zijn en wat we van je vragen.

  Bekijk alle vacatures

 • Mail de redactie

  Heb je nieuws? Over je team of andere zaken die met onze mooie vereniging te maken hebben? Mail je nieuwtje dan liefst met foto naar redactie@zwaluwvfc.nl