• Update regels (geldig vanaf 19 november)
  De onderlinge wedstrijden en de trainingen van de jeugdteams (t/m O19) kunnen gewoon door blijven gaan. Hierbij gelden wel twee nieuwe regels:

  ⚠️ De begeleiding van een team mag uit maximaal 2 personen bestaan. Dit aantal is exclusief de spelbegeleider/scheidsrechter en een eventuele assistent-scheidsrechter.
  ⚠️ Kinderen vanaf 13 jaar mogen voor en na het sporten niet bij elkaar komen met meer dan 2 personen. Zij moeten dan ook altijd minimaal 1,5 meter afstand houden.
   
  De reeds bestaande regels blijven kracht:
  ⚠️ Blijf thuis bij klachten, ook al zijn het milde klachten!
  ⚠️ Toeschouwers zijn niet toegestaan op het sportpark.
  ⚠️ De kleedkamers en de kantine zijn gesloten.
  ⚠️ Teams zijn verplicht om te registreren wie bij de trainingen aanwezig zijn geweest.
  ⚠️ Direct na een training moeten spelers en begeleiders het sportpark verlaten.
   
  Wij verzoeken iedereen streng toe te zien op de naleving van alle regels. Mochten de regels niet goed nageleefd worden, dan kan dit betekenen we geen wedstrijden meer kunnen spelen en niet meer kunnen trainen.
   
  De seniorenteams mogen nog wel trainen, maar met niet meer dan 4 personen bij elkaar. Ook moeten zij altijd 1,5 meter afstand houden. Op het veld moet een duidelijk gebied afgebakend zijn waarbinnen de 4 personen blijven en geen andere personen komen.
 • Vacatures

  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies binnen onze vereniging. Interesse? Kijk dan naar welke kanjers we op zoek zijn en wat we van je vragen.

  Bekijk alle vacatures

 • Mail de redactie

  Heb je nieuws? Over je team of andere zaken die met onze mooie vereniging te maken hebben? Mail je nieuwtje dan liefst met foto naar redactie@zwaluwvfc.nl