• Scheidsrechters gezocht

  Beste leden, ouders en verzorgers,

  Zwaluw V.F.C. is dringend op zoek naar scheidsrechters. Om te kunnen voetballen hebben we scheidsrechters en spelbegeleiders nodig. Zonder hen kan er niet gevoetbald worden.

  Bij Zwaluw V.F.C. starten we in september met een interne cursus Vereniging Scheidsrechter (3 a 4 avonden). Deze cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte, met als afsluiting een gedeelte van een wedstrijd in praktijk leiden en deze analyseren en evalueren. Bij voldoende belangstelling komt er ook een avond voor spelbegeleider.

  Lijkt jou het leuk om dit te doen en heb je tijd over? Meld je dan aan op scheidsrechters@zwaluwvfc.nl met je naam, telefoonnummer en e-mailadres en waar je belangstelling voor hebt. Of mocht je meer info willen hebben, spreek dan een van onderstaande heren aan.

  Dank namens de Scheidsrechterscommissie,

  Stephan Wierema

 • Proficiat!

  VerjaardagNaam
  17 okt.Martijn van Gulick
  17 okt.Rogé Marechal
  17 okt.Tom Schoonbrood
 • Vacatures

  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies binnen onze vereniging. Zo kijken we uit naar gegadigden om de vacatures van Secretaris en Hoofd Opleidingen in te vullen. Ook zoeken we een Terreinmeester en een Contentbeheerder/redacteur. Interesse? Lees dan snel wat we van je vragen.

  Bekijk alle vacatures

 • Mail de redactie

  Heb je nieuws? Over je team of andere zaken die met onze mooie vereniging te maken hebben? Mail je nieuwtje dan liefst met foto naar redactie@zwaluwvfc.nl 

 • r.k.v.v. Zwaluw V.F.C.

  Correspondentieadres:
  Postbus 2125, 5260 CC Vught

  Bezoekadres:
  Sportpark Bergenshuizen
  De Kikvorsch 5,  5262 LX  Vught

  Telefoon: 073 - 6570400