• 60+ en zin in een potje voetbal? Kom dan naar Zwaluw VFC!

    Bent u de magische leeftijdsgrens van 60 gepasseerd en heeft u zin in een lekker potje voetballen zonder te rennen? Dan is Walking Football ideaal voor u. Walking Football is een prettige vorm van bewegen met een bal en vindt plaats op woensdagochtend bij voetbalvereniging Zwaluw V.F.C., adres De Kikvorsch 5 in Vught.

    De kantine is geopend van 09.30 tot 12.30 uur en de voetbalactiviteiten vinden plaats van 10.30 tot 11.30 uur. Dankzij de geopende kantine staat naast voetbalplezier ook zeker het ontmoeten centraal. Onder het genot van een kopje koffie kunt u bijkletsen over voetbalzaken, verhalen over vroeger en andere actuele onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de opvallende voetbalschoenen van ‘D’n Rooie Siem’ (nee, die voetbalt niet bij ons, maar het is dan ook een voorbeeld). Spreekt de combinatie van bewegen en gezelligheid u aan, kom dan zeker een keer meedoen.

    Tot aan de zomervakantie is deelname gratis. Aanmelden is niet verplicht, u kunt gewoon langskomen en geheel vrijblijvend een keertje meedoen.

    Walking Football is een gezamenlijk initiatief van Zwaluw V.F.C. en MOVE Vught. MOVE zet zich in voor iedereen die graag wil sporten en bewegen, waarbij we extra energie steken in de mensen waarvoor sport en bewegen niet altijd van zelfsprekend is. Wilt u meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@movevught.nl of bel 06-11435177. Of kijk op onze website www.movevught.nl.

    We zien u graag snel bij Zwaluw V.F.C.!