• 2e editie Van Helvoort Fairplay Cup

  Zaterdagavond 24 augustus vindt bij RKSV Nemelaer in Haaren de 2e editie plaats van de Van Helvoort Fairplay Cup. De selectiespelers en damesteams van de voetbalclubs Zwaluw VFC, VV Helvoirt en RKSV Nemelaer trappen het seizoen dan af in een onderling toernooi. Dat toernooi is vernoemd naar het sporthuis dat voor alle drie de clubs de kledingsponsor is.

  De organisatie van het toernooi rouleert onder de drie clubs en daarmee ook de locatie. Het toernooi vond vorig jaar voor het eerst plaats bij Zwaluw VFC en dit jaar is RKSV Nemelaer de organiserende club. Voor Zwaluw VFC is er een primeur, want sinds jaren is er weer een damesteam bij de grootste Vughtse voetbalvereniging en dat is natuurlijk goed nieuws. Dit toernooi is dan ook de eerste serieuze graadmeter voor het nieuwe team.

  De clubs hebben een goede onderlinge band en de meeste spelers van de voetbalverenigingen kennen elkaar van school, werk, uitgaan en andere verenigingen. Maar omdat ze in verschillende competities spelen, treffen ze elkaar nooit op het voetbalveld. Het toernooi is op hun initiatief en dat van de sponsor opgezet, en brengt daar verandering in.

  Programma:

  18:30 uur
  Zwaluw VFC 1 - VV Helvoirt 1
  VV Helvoirt 2 - Zwaluw VFC 2
  RKSV Nemelaer DA1 - VV Helvoirt DA1

  19:30 uur
  VV Helvoirt 1 - RKSV Nemelaer 1
  RKSV Nemelaer 2 - VV Helvoirt 2
  Zwaluw VFC DA1 - RKSV Nemelaer DA1

  20:30 uur
  RKSV Nemelaer 1 - Zwaluw VFC 1
  Zwaluw VFC 2 - RKSV Nemelaer 2
  VV Helvoirt DA1 - Zwaluw VFC DA1

  Kom zaterdagavond 24 augustus ook langs om te kijken naar de verrichtingen van de dames en heren!